Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

понеділок, 24 березня 2014 р.

Урочистість Святого Йосипа Обручника Пресвятої Діви Марії


Урочистість Святого Йосипа є великим святом у Католицькій Церкві. Найчастіше це свято припадає під час Великого Посту, але є це день радості і цього дня не зобов’язує піст. В цей день навіть можна святкувати весілля, коли одружуються наречені.


У цьому 2014 році, в середу 19 березня, ми святкували цю урочистість подвійно – у нас в Ружині та в Козятині у Сестер Непорочного Зачаття Матері Божої. Їхня монастирна каплиця є присвячена Святому Йосипові, тому Сестри святкували свій відпуст – храмове свято, на яке також запросили нашу Парафію. Наш вікарій О. Олександр Кушлак проводив святкову Святу Месу, а настоятель з Козятина О. Олег Сакаєв проголошував святкову проповідь під час Святої Меси. Цим разом О. Лаврентій замінив органістого і прекрашав Літургію співом та музичним супровідом.

О 18:00 вечора наші парафіяни зійшлись до костьолу в Ружині і віддали честь Святому Йосипові під час Святої Меси. Урочисту проповідь виголосив нам наш О. Олександр. В цей день ми також вітали з іменинами нашу п. Юзефу Пилипчук, яка є нашою підтримкою парафії і гордістю парафіян.


Дякуємо усім, хто причинився до цієї Урочистості молитвою та працею. Нехай Всемилостивий Бог благословить Вам у життєвій щоденності.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці