Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

пʼятницю, 17 січня 2014 р.

Інформаційна розсилка новин за 17 січня 2014 р.

Меджугор’є: Папа сьогодні отримає рапорт комісії

П'ятниця, 17 січня 2014, 10:51 Ватикан
У п’ятницю, 17 січня, Папа Франциск отримає рапорт комісії, яка розслідує ймовірні об’явлення Матері Божої у Меджугор’є у Боснії і Герцеговині. Комісіюпризначив чотири роки тому БенедиктXVI – інформує портал Religión en Libertad.
ДЕТАЛЬНІШЕ...

Антоній, абат: святкування у Ватикані

П'ятниця, 17 січня 2014, 14:00 Ватикан
Сьогодні, 17 січня, Католицька Церква відзначає спомин святого Антонія, абата. Його святкує не тільки Римсько-Католицька Церква, а також Східні Церкви, що дотримуються григоріанського календаря відзначають Преподобного і богоносного отця нашого Антонія Великого. За юліанським календарем цей спомин припадатиме на 30-те січня.
ДЕТАЛЬНІШЕ...

Папа Франциск: Забуваємо про Бога заради слова з мильної опери

П'ятниця, 17 січня 2014, 13:02 Папа Франциск
Не можна продати дару бути дитиною Божою через помилкове відчуття «нормальності», що призводить до забуття Його слова і життя так, мовби Бога немає – застеріг сьогодні Папа під час Євхаристії в Домі св. Марти.
ДЕТАЛЬНІШЕ...

Апостольський символ віри російською мовою (текст для скачування)

Четвер, 16 січня 2014, 14:52 Літургія
Літургійна комісія затвердила Апостольський символ віри російською мовою для Требника і «Молитвенного родника».
ДЕТАЛЬНІШЕ...
17/01/2014
В Україні знизилася кількість абортів. Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомили учасники прес-конференції у Міністерстві охорони здоров’я України. 
Детальніше...
17/01/2014
Необхідно, щоби наше свідчення зосередилося на проголошенні Божої любові, яка об’явилася у Христі. На це звернув увагу Папа Франциск, приймаючи у п’ятницю, 17 січня, екуменічну делегацію з Фінляндії, що прибула до Рима із щорічним паломництвом з нагоди свята с 
Детальніше...

«Християнський монотеїзм проти насильства»: новий документ Церкви про віру у триєдиного Бога

17/01/2014
У четвер, 16 січня 2014 р., оприлюднено документ Міжнародної Богословської Комісії «Бог-Трійця та єдність між людьми. Християнський монотеїзм проти насильства». 
Детальніше...
17/01/2014
Хто є Господарем Папського дому? Таке запитання Святіший Отець поставив працівникам Папського палацу, зустрічаючись з ними та їхніми родинами у четвер, 16 січня 2014 р., з нагоди початку нового року. 
Детальніше...

Архієпископ Весоловський буде суворо покараний

17/01/2014
Підозрюваний у педофілії колишній апостольський нунцій Домініканської Республіки архієпископ Юзеф Весоловський буде засуджений у Ватикані «з суворістю, на яку заслуговує», - засвідчив у четвер у Женеві представник Святого Престолу при ООН архієпископ Сільвано 
Детальніше...

Конференція європейських церков закликає молитися за єдність християн

17/01/2014
Нещодавно генеральний секретар КЄЦ Гай Ліагре закликав усіх 115 членів Конференції європейських церков приєднатися до Тижня молитов за єдність християн (18-25 січня). «Молитися разом за єдність Церкви, - йдеться у прес-релізі генерального секретаря, - це найси 
Детальніше...

Один з засновників ЄС може стати святим

16/01/2014
Незважаючи на те, що на даний час здається, що релігія і політика несумісні, Робер Шуман зміг успішно поєднувати дві ці сфери. Наближається 50-річчя з дня смерті цього люксембурзького політика, відомого як одного з «батьків-засновників Європи». У своїй політиц 
Детальніше...

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці