Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

середу, 22 січня 2014 р.

Заклик поляків: молімося за українців

молитва за українців
До Петра Жилки, співтворця інформаційного порталу Deon, творця проекту FaceBog і папського фейсбук-профілю Franciszek, звернулася з листом дівчина-українка. Тому портал Deon оприлюднив звернення до поляків.
Останні події у Києві викликають страх: уже 22 роки Україна як незалежна держава не зазнавала насильства такого масштабу. На знак солідарності молімося в намірі миру та надії для українського народу.
Ось лист від знайомої: «Вітаю, перепрошую за клопоти, але чи не міг би ти опублікувати faceBóg заклик про молитву за українців, бо багато людей читають цю сторінку. Дякую за акцію «Молімося за Україну», яку ти провів раніше. Тепер становище в Україні ще гірще. Сьогодні вранці трьох убито. Ми не знаємо, що на нас чекає завтра. Будемо вдячні за будь-яку допомогу».
На фейсбуку діє сторінка, присвячена молитві за Україну.
Також портал розмістив скрін запису Богдана Логвиненка, у якому він, зокрема, виклав відео штурму в Києві, та зазначив: «Уже є четверо померлих протестувальників, і багато людей зникли. Це також і ваша війна — за те, щоб мати дружню державу обік, а не гангстерську філію Росії».
За матеріалами: deon.pl

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці