Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

вівторок, 20 березня 2012 р.

Реколекції о.Лаврентія у Снятині

З 16 по 18 березня парафіяни та гості нашого костелу переживали великопісні реколекції.

На запрошення кс. Олександра реколекціЇ відправляв о. Лаврентій із згромадження о. Паулінів.

В перший день реколекцій особлива увага була скерована до жінок: жінок-матерів, жінок-дружин, жінок-бабусь, жінок-вдів... Отець-реколекціоніст на прикладі власного життя та життя Пресвятої Діви Марії, та дару рідної матері, які були завжди прикладом у його житті, розповів багато глибоких та повчальних думок.

Другого дня ранкову Святу Літургію та науки переживали діти та молодь парафії. На початку меси о. Лаврентій відправив Хресну Дорогу з роздумами про страждання Ісуса Христа. Вечірня молитва зібрала всіх вірних на виставлення Святих Дарів. Спів канонів та Коронка до Божого Милосердя звучали в намірах кожного, хто переживав великопісні реколекції чи прийшов перед "виставленим Ісусом", щоб скласти в дар Господу і своє серце, з його життєвим багажем чи то радісних, чи сумних подій.

Пізніше відбулася Свята Літургія та наука для чоловіків, хоча їх і не було багато в нашій парафії, однак Ісус ішов шукати та рятувати одну заблукану вівцю, залишивши все стадо.

Протягом дня кожен охочий міг скористатися із Таїнства Сповіді та покути, адже в цьому часі сам Ісус приходить до Твого серця і зціляє його.

Урочистою недільною месою завершились реколекції. Сьогодні навколо вівтаря зібрались родини, які за прикладом Святої Родини прославляли Божу любов та милосердя в особливий спосіб.

Дякуємо Богу за кожну людину, яка в цьому часі, відвідуючи святі реколекції, отримала спеціальний відпуст, безліч Божих благодатей та запросила Ісуса до свого життя.

Діти, молодь та старші парафії Матері Божої Снятинської подякували отцю-реколекціоністу за науку, за дар Сповіді та Таїнство Євхаристії, за кожне тепле слово чи просто посмішку, за тиху присутність в нашій парафії та в наших серцях.

Щира подяка кс. Олександру за організацію реколекцій.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці