Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

вівторок, 23 квітня 2013 р.

День Народження Реабілітаційного Центру АКВА ВІТА в Зарічанах


18 квітня 2013 року виповнився перший рік діяльності Реабілітаційного Центру АКВА ВІТА в Зарічанах, який офіційно святкували реабілітанти і гості 20 квітня в суботу.


На це свято прибуло чимало гостей, особливо батьки та реабілітанти з інших спільнот. Також на це свято приїхали Отці Пауліни з Ружина разом з Сестрами Любові Нашої Пані Доброї і Неустанної Допомоги, які працюють в Парафії Божого Тіла в Ружині, це були: О. Лаврентій Ян Жезіцький OSPPE, О. Олександр Кушлак OSPPE, С. Юстина Солтис BPS, С. Магдалєна Магєровська BPS.


Ми усі були в захваті від програми, яку хлопці зорганізували разом зі своїм педагогом Юлією. Було багато гарних привітань, віршів, співів, конкурсів. А в кінці була прекрасна і смачна гостина, після якої усі зібрались на спільну групу, під час якої бажаючі давали свідоцтво свого життя.


Бажаємо усім хлопцям з Центру Божої Благодаті та міцної віри сповненої надією і нехай багато людей потребуючись оздоровлення знайдуть між Вами свою допомогу. А директору, пану Олександру, зичимо витривалості і Божого Провидіння в служінні хлопцям в Центрі. На все Вам добре і з Богом долайте усі труднощі.
          


Запрошуємо переглянути галерею фотографій

>>>тут<<<



         

         




        

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці