Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

суботу, 19 січня 2013 р.

Урочистість Святого Павла Першого Пустельника Патріарха Ордену Паулінів


ПАВЕЛКИ
Урочистість Святого Павла Першого Пустельника
Патріарха Ордену Паулінів

        Насамперед вітаємо усіх Отців та Братів Паулінів з їхнім патрональним святом, а також вітаємо усіх їхніх Парафіян та родичів. З 6 по 14 січня в Паулінських Парафіях відправляли Новенну до Святого Павла Пустельника, яка називається ПАВЕКИ. В неділю 13 січня Отці Пауліни святкували свою зовнішню урочистість з Парафіянами. В Ружині Святкову Службу Божу відправляв Отець Єпископ Віталій Скомаровський та проголосив проповідь про важливе значення хрещення, тому що ця неділя була святом Хрещення Господнього.
        15 січня у вівторок. Коли саме припадає спомин Святого Павла Пустельника Отці Пауліни у своїх Парафіях урочисто святкували спомин свого Патріарха Ордену Святого Павла Пустельника. В цей день кожна Паулінська спільнота відновляє свої монаші обітниці, а 16 січня – в день Матері Божої Цариці Пустельників – Отці Пауліни урочисто відновляють свій союз з Марією, як особливою Опікункою Паулінського Ордену. Натомість  17 січня – в день спомину Святого Антонія обата – Отці Пауліни мають традиційний звичай відвідувати своїх братів в інших монастирях. І цим разом такі відвідини відбулись в Парафії Пресвятої Діви Марії Матері Церкви у Сатанові на Хмельниччені, де є перша Паулінська Парафія після комуністичних часів. В цей день Отці і Братя Пауліни провели формаційну та організаційну зустріч Української Делегатури Отців Паулінів.
        Усім читачам бажаємо гарного колядування і доброго духовного приготування до Стрітення Господнього, а також запрошуємо сердечно до наших Паулінських монастирів на спільну молитву та гостинну зі Святим Павлом Пустельником.



http://mariupol.pauliny.org.ua/





















Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці