Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

пʼятницю, 11 листопада 2011 р.

Реколекції для священиків Київсько-Житомирської Дієцезії

Реколекції для священиків Київсько-Житомирської Дієцезії

ingresВ понеділок, 7 листопада, о 18.00 год., в осередку Карітас-Спес Зарічани, біля Житомира, розпочалися річні духовні вправи для священиків Київсько-Житомирської Дієцезії, які провадить отець Кшиштоф Малаховський зі Згромадження Місіонерів Євхаристії.


На реколекціях, окрім 30-ти дієцезіальних священиків, присутні також: Ординарій Київсько-Житомирськї Дієцезії Архієпископ Петро Мальчук та Єпископ-помічник Станіслав Широкорадюк.
Отець Кшиштоф під час реколекцій говорить про тотожність священика, про всі головні і суттєві речі, які потрібно постійно пригадувати. Згідно слів о. Йосипа Ліпецького, який раніше познайомився з о. Кшиштофом, і запросив його минулого року проводити реколекції в кафедральній парафії св. Софії «це священик, який постійно живе в присутності Бога. Він впровадив в кафедральній парафії в кожен четвер постійну євхаристійну адорацію від 6 години ранку до 23 год. вечора, на якій постійно присутні 10-15 осіб впродовж дня».
Отець Кшиштоф довгі роки працював місіонером за кордоном, а останнім часом працює в центрі для інвалідів в Надлів’ї, біля Варшави, який заснував під назвою:  «Діти – дітям», тобто здорові особи, які допомагають хворим дітям. Під час реколекцій також важливим елементом є інтронізація Божого Слова і наголошення на відчутті присутності Бога в своєму Слові і в Євхаристії.
Реколекції завершаться 11 листопада традиційною зустріччю священиків Київсько-Житомирської Дієцезії з Архієпископом Ординарієм.
о. Павло Вишковський ОМІ
Католицький Медіа-Центр

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці