Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

пʼятницю, 18 листопада 2011 р.

Осінні канікули з Богом



З 25 по 29 жовтня в смт. Чернівцях Вінницької обл. при парафії св. Миколая були організовані канікули для дітей віком дo 14 років. Організаторами цього відпочинку були о. Лаврентій з парафії Божого Тіла і Крові, що в смт. Ружині Житомирської обл., сестра-уршулянка Валентина, о. Анатолій, о. Альберт, о. Сергій з Чернівців. 40 дітей з різних місцевостей України мали можливість поспілкуватися з однолітками, священиками, поглибити знання про Бога,навчитися молитися на Розарію, брати участь в щоденній Службі Божій.

Програма була насичена цікавими фільмами про об’явлення Б.М. в Фатімі та Межегор΄ї. Метою перегляду було показати, чому саме до дітей звертається Богородиця у своїх проханнях. В цікавій формі вікторин та диспутів маленькі віряни отримували знання з історії життя Спасителя, вивчали частини і таємниці молитви Розарію.

Також був влаштований зв’язок по Скайпу з отцем-екзорцистом Яном Білецьким. Діти запитували про небезпеку демонічних символів та дію злого духа. О. Ян застерігав малих бути пильними у виборі іграшок, талісманів, у підписанні актів співпраці з дияволом.

Окремі слова подяки хочемо висловити колективу вчителів лозівської школи на чолі з директором Леонідою Іванівною Барановською.

Діти зустрілися із народними колективами «Джерело» та «Вербиченька». В концерті брали участь як діти, так і дорослі, звучали народні і духовні пісні переглядалися відео записи дійств обласного масштабу: «Гаївки», свято «Івана Купала».

Кожен день відпочинку приносив щось цікаве і неповторне . Надовго запам’ятають дітлахи виїзд до Сокілецького лісу, де кожна з п΄яти груп змагалися за зібрані на деревах таємнички Розарію. Пізніше згортувалися біля багаття і готували собі обід під відкритим небом. Лунали пісні, яких навчали дівчата аніматори Віка зі Срижівки та Віка з Калинівки . Вони ж виявилися знавцями різноманітних рухливих ігор та танців.

Ми, батьки дітей, висловлюємо велику подяку о. Лаврентію, сестрам уршулянкам, отцям-маріянам: о. Антонію, о. Альберту, о. Сергію, с. Валентині та іншим людям доброї волі, що прийняли діток на ночівлю і створили прекрасні умови для навчання і відпочинку.

Нехай милосердний Господь щедро винагородить їх за доброту сердець, жертовність, щирі слова і доброзичливість у служінні Богу та людям.

Нехай любов Отця Вас зігріває ,

А Матір Божа всюди береже,

Провадить Вас, в опіці Бог тримає,

На всіх дорогах благодать дає!

Батьки дітей з смт Ружин та смт Чернівців.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці