Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

суботу, 23 листопада 2013 р.

Паломництво на Ясну Гору і до Святого Йосипа в Ополю

З 12 до 19 листопада 2013 ми перебували у поїздці в Польщу. Ця поїздка виявилась справжнім паломництвом. Вже з першого дня ми подорожували з молитвою. З нами разом був О. Юстин Міщенко, який їхав на паулинську зустріч молодих священників на Ясну Гору. Моя мама п. Яніна і наш постулант Бр. Миколай Омельченко дуже гарно і винятково включились у програму паломництва.


Ми побували в нашій Духовній Семінарії у Кракові на Скалці, двічі відвідали Ясну Гору в Ченстохові і більшість часу провели в Ополю-Щепановіцах в Парафії Святого Йосипа.

Насамперед дякуємо Богу за цю поїздку, священникам з Ополя за гостинність, особливо настоятелеві О. Зигмунтові Любінєцькому. А сердечну нашу подяку скеровуємо до батьків нашої С. Юстини Солтис BPS. Пан Мєчислав і Пані Людвіка (Люцина) подарували нам своє серце і час, і за ці дні ми мали можливість з їхніми родичами та друзями щоденно спільно молитись на Розарію і останнього дня відправити Святу Месу у їхньому домі. А після молитви ми ще довго кожного дня спілкувались і таким чином стали для себе рідними.

запрошуємо переглянути фотогалерею >>> тут <<<

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці