Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

пʼятницю, 21 вересня 2012 р.

Телебачення Віковічного Слова


Вітаємо Вас на Інтернет-сторінці «Телебачення Віковічного Слова» (EWTN), яке ви можете цілодобово дивитися наживо українською. Національна рада з питань телебачення і радіомовлення України дозволила ретрансляцію в країні телеканалу "ЕWTN",  який працює під патронатом  Римсько-Католицької Церкви. Офіс та студія телеканалу знаходяться у Київсько - Житомирській дієцезії.
Оригінальну англійську версію«Телебачення Віковічного Слова» мешканці Києва, Хмельницька та Львова можуть дивитися в мережі «Воля-кабель» із частковим перекладом українською мовою.
Після запуску української версії телеканалу в Інтернет нас чекає черговий етап – придбання хоча би двох телекамер для того, щоб фіксувати великі події наживо. Усіх охочих скласти пожертви в цьому намірі просимо пересилати пожертви з написом: Благодійний внесок на EWTN без ПДВ ви можете надсилати на адресу:

Делегатура (Управління) Згромадження Місіонерів Облатів Марії Непорочної РКЦ
АТ «Райффайзен Банк Аваль»
Код: 34910992, розрахунковий рахунок: 26003294071, МФО банку: 300346.

Ми дуже потребуємо:
вашої молитви, бо все, що ми робимо, є ділом Бога, і без Нього ми нічого не в змозі вчинити;
вашої матеріальної підтримки, щоб можна було закінчити будівництво студії в м. Києві й продовжувати мовлення через кабельну мережу та Інтернет.
вашої допомоги: шукаємо волонтерів, які знають англійську мову і могли б нам допомогти з перекладом програм на українську, а також тих, які мають технічні навички, щоб допомогти з монтажем програм.

Запрошуємо Вас до участі в ділі Христа!
Тел.  (044) 573 79 93
e-mail: ewtn@ukr.net.
Можливо, ви також знаєте інших осіб чи маєте знайомих, котрі також могли б приділити свій час для допомоги, щоб люди в Україні мали католицьке телебачення?

Бог дав людям засоби масової інформації (ЗМІ) задля примноження добра та праведності, а не для того, щоб множилися зло та беззаконня.
Інтернет і телебачення – це дар Божий для нас, і якщо праведні не будуть використовувати ці дари в цілях Бога-Отця, то беззаконні використовуватимуть ці дари нашого Небесного Отця в цілях свого батька-диявола. Інтернет і телебачення повинні з грішників чинити праведних, а не навпаки!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці