Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

четвер, 20 вересня 2012 р.

XI Всеукраїнське Паломництво Круціяти Визволення Людини


XI Всеукраїнське Паломництво
Круціяти Визволення Людини


Послані звіщати визволення (див. Лк 4, 18)

            Дорогий Брате, Дорога Сестро!

Запрошуємо Вас на XI Всеукраїнське Паломництво Круціяти Визволення Людини, яке відбудеться в Центрі Євангелізації Світло-Життя в Гвардійську 20‑21 жовтня 2012 р., тобто в перших днях „Року Віри”, який оголосив Папа Бенедикт XVI . Зустрінемося ще раз в тому самому місці, де 10 років тому народилися наше Паломництва.
Підчас Паломництва через молитву у спільноті Церкви хочемо зміцнити нашу віру. Лише дозріла і міцна віра є здібною до жертовної любові, і таким чином, приносить плоди визволення. Лист Святішого Отця „Porta Fidei” (Двері Віри) дає нам чіткі вказівки для кращого зрозуміння і застосування цього звязку між вірою і визволенням у нашому житті.
Для кращої підготовки до Паломництва КВЛ заохочуємо ознайомитися з вище вказаним Листом, фрагменти якого друкуємо на зворотній стороні запрошення.
Наше Паломництво є також доброю нагодою для того, щоб краще зрозуміти чим є Круціята Визволення Людини, та які методи її діяльності. Насамперед це Дияконія Визволення та реколекції визволення, які є свого роду євангелізаційни-ми реколекціями.
Заохочуємо передавати запрошення та інформацію про Паломництво КВЛ в своїх середовищах!
(-) о. Ярослав Ґонсьорек
Модератор Круціяти Визволення Людини


Для кращої організації Паломництва просимо повідомити про свою участь.
Наша адреса:

Центр Євангелізації Світло-Життя
вул. Соборна 33,
31352 с. Гвардійське
Хмельницька обл., р-н

e-mail: oazaukraina@mail.ru
тел. +380974656801 (Барбара)
тел. +380676258732 (о. Ярослав)


З Листу Святішого Отця Бенедикта XVI
Porta Fidei” (Двері Віри), яким оголошено Рік Віри.
7.Caritas Christi urget nos” (2 Кор. 5,14): це любов Христа наповняє наші серця і побуджує до євангелізації. Сьогодні, як і колись, він посилає нас на шляхи світу проголошувати його Євангеліє всім людям на землі (пор.Мт. 28, 19). Своєю любов’ю Ісус Христос притягує до себе людей всіх поколінь: у всі часи він скликає Церкву, довіряючи їй проголошення Євангелії наказом, який завжди актуальний. Сьогодні також існує потреба сильнішого церковного заангажування в нову євангелізацію з метою наново відкрити радість віри та ентузіазм до її передавання. Відкриваючи Його любов наново день за днем, місіонерське заангажування вірних здобуває силу і міць, які ніколи не зникнуть. Віра зростає, якщо переживається як досвід отриманої любові і якщо передається як досвід благодаті і радості. Вона робить нас плідними, бо розширює наші серця в надії і робить нас здатними приносити свідчення, яке дає життя: в той же час, вона відкриває серця і розуми тих, хто слухає, щоб відповісти на Господнє запрошення прийняти його слово і стати його учнями.
13. (...) Вірою численні християни брали участь в діяльності на користь справедливості, щоб втілити в життя слово Господа, який прийшов звіщати звільнення від утисків та рік Господній сприятливий (пор. Лк.4,18-19).
Вірою впродовж століть чоловіки та жінки різного віку, чиї імена записані у Книзі Життя (пор. Одкр.7,9; 13,8), визнавали красу слідування за Господом Ісусом там, де були покликані свідчити про те, що вони є християнами: в родині, на робочих місцях, в громадському житті, у використанні харизм та служінь, до яких були покликані. Вірою також живемо і ми: через живе пізнання Господа Ісуса, присутнього у нашому житті і в нашій історії.
14. Рік Віри буде також доброю нагодою посилити свідчення милосердя. Як нагадує нам Святий Павло: "Тепер же зостаються: віра, надія, любов – цих троє; але найбільша з них - любов" (1Кор. 13,13). І навіть ще сильніші слова, які завжди зобов’язували християн, використав апостол Яків: "Яка користь, мої брати, коли хтось каже, що має віру, але діл не має? Чи може його спасти віра? Коли брат або сестра будуть нагі й позбавлені засобів щоденного прожитку, і хто-небудь з вас до них скаже: "Йдіть собі з миром, грійтеся та годуйтесь", і не дасть їм потрібного для тіла, то що це допоможе? Так само й віра, коли діл не має, мертва сама в собі. Та хто-небудь скаже: "Ти маєш віру, а я маю діла. Покажи мені твою віру без діл, а я тобі покажу моїми ділами мою віру.""(Як. 2, 14-18).
Віра без любові не приносить плоду, у той час як любов без віри була б почуттям постійно підвладним сумнівам. Віра і любов потребують одне одного, дозволяючи таким чином обидвом реалізовуватися. Справді, багато християн присвячують своє життя любові до самотніх, відкинених та викинутих на маргінес, як тим, хто найбільше потребує нашої уваги і підтримки, бо власне у них відображається обличчя самого Христа. Завдяки вірі ми можемо розпізнати обличчя Воскреслого Господа у тих, хто просить нашої любові. "А цар, відповідаючи їм, скаже: Істинно кажу вам: усе, що ви зробили одному з моїх братів найменших - ви мені зробили" (Мт. 25,40). Ці слова є попередженням, яке не слід забувати, і постійним запрошення повернути любов, з якою Він дбає про нас. Саме віра робить нас здатними розпізнати Христа і Його любов, яка спонукає нас допомагати Йому щоразу, коли Він стає нашим ближнім на нашому життєвому шляху. Зміцнені вірою, дивімося з надією на наше служіння у світі, оскільки ми очікуємо "нового неба й землі нової, в яких справедливість перебуває" (2 Пет. 3, 13, пор. Одкр. 21, 1).

XI Всеукраїнське Паломництво
Круціяти Визволення Людини


Послані звіщати визволення (див. Лк 4, 18)
Програма:

Субота 20 X 2012

1000     Зустріч паломників
1030      Початок паломництва, привітання та молитва
1100      Вступне слово єпископа Леона Дубравського
1115       Конференція на тему: «Послані звіщати визволення»
1220      Свідчення спільноти «Дорогоцінна Перлина» з Білорусії
1315      Обід
1500      Коронка до Божого Милосердя
            Хресна Дорога зі свідченнями про визволення (можливість сповіді)
18 00         Приготування до Літургії
1815            ЄВХАРИСТІЯ В НАМІРАХ БЛАГОПОЛУЧЧЯ УКРАЇНИ
можливість складання декларацій Круціяти Визволення Людини
1930           Вечеря
2015      Безалкогольна забава
2130           «Попелюшко - вільність є в нас» -  фільм  про блаженного о. Єжи Попелюшко
2400          Нічна адорація Пресвятих Дарів
                   Можливість, заступницької молитви, нічлігу.
0015     Для бажаючих:
– відкрити збори AA; Al-Anon
– зустріч для молоді.

Неділя 21 Х 2012

600              Євхаристія з утренєю
700       Сніданок
800       Зустріч Дияконії Визволення


Для кращої організації Паломництва просимо повідомити про свою участь
e-mail: oazaukraina@mail.ru
тел. +380974656801 (Барбара)
тел. +380676258732 (о. Ярослав)
 
Наша адреса:
Центр Євангелізації Світло-Життя
вул. Соборна 33,
31352 с. Гвардійське
Хмельницька обл., р-н

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці