Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

середу, 14 листопада 2012 р.

10 Річниця Парафії Матері Божої Ченстоховської в Маріуполі


10 Річниця Парафії Матері Божої Ченстоховської в Маріуполі
10 листопада 2012 Р. Б. в Маріуполі парафіяни разом зі своїми душ пастирями святкували 10 річницю свого існування. Що правда вже раніше в Маріуполі збирались вірні, приїзджали священики відправляти Святу Месу  в приватних помешканнях, в квартирах, на вулиці, в парку і в міському горводоканалі. Але від моменту приходу в Парафію Отців Паулінів Парафія набрала свого повного значення і розпочала жити як кожна інша парафіяльна спільнота, маючи на щодень священиків і Таїнства.
                Свято очолював Єпископ Ян Собіло із Запоріжжя, а з ним приїхали привітати маріупольську Парафію  інші священики: О. Лаврентій Жезіцький та О. Олександр Кушлак з парафіянами з Ружина, О. Ришард карапуда декан з Донецька разом із С. Анною уршулянкою, О. Кшиштоф Ковальський делегат Генерального настоятеля ордену Паулінів з О. Петром Пєхоцьким з Торуня з Польщі, О. Олексій Караванський з Макіївки, О. Віктор Вонсович канонік з Горловки, був священик греко-католицький та священик православний.
                В цей день свою 10 річницю існування також з арафією святкувало польське товариство Маріуполя.
                З цієї прекрасної нагоди бажаємо Парафії в Маріуполі гарних духовних плодів та Божого розквіту, а Мати Божа Ченстоховська нехай Вами усіма опікується.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці