Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

суботу, 16 лютого 2013 р.

Організаційний комітет XХI Дієцезіального Дня Молоді в Житомирі


Організаційний комітет
XХI Дієцезіального Дня Молоді в Житомирі



10014 м. Житомир, м-н Замковий 2, Кафедр. костел св. Софії,
тел. 0937029613; тел. 0674114744, e-mail: denmolodi@zhitomir.org

Житомир, 14 лютого 2013 року

Слава Ісусу Христу!

Вельмишановний отче Настоятелю!

З великою радістю запрошуємо Вас разом з молоддю Вашої парафії на цьогорічний День Молоді, що відбуватиметься 22-24 березня 2013 року в Житомирі.

2013 рік був проголошений Папою Римським Бенедиктом XXI Роком Віри. Тому 21 Дієцезіальний День Молоді теж хочемо присвятити цій темі. Гаслом цьогорічного ДДМ є слова з листу св. Павла до Римлян 10, 9: “Коли ти устами своїми визнаватимеш Ісуса за Господа, і будеш вірувати в своїм серці, (...) то спасешся.” Це гасло визначатиме ритм нашої формації під час 21 ДДМ: з одного боку зосередимось на прийнятті віри серцем, з другого — звернемо увагу на визнання віри перед світом, тобто — нову евангелізацію.
Просимо Вас посприяти молоді в організації приїзду до Житомира. Просимо щоб молодь приїхала з прапорами, плакатами, стягами, символами Вашої парафії, а перш за все з гарячими серцями і ентузіазмом. Якщо група буде більша ніж 10 осіб, то будемо вдячні за приготування коротенької (не більш 4-5 хвилин) змістовної і веселої презентації парафії, яку зможе показати під час церемонії відкриття 21 ДДМ у п'ятницю.

Свої пропозиції можете присилати на е-mail: denmolodi@zhitomir.org, або можете скористатися сайтом ДДМ: www.denmolodi.zhitomir.org
  Що мають взяти учасники ДДМ з собою:
1.   Оплата за участь в цьому році не збільшується - 40 грн . Ці кошти ідуть на замовлення пісенників, беджів, свічок, оплата обіду в суботу та інші організаційні витрати. Стараємось приготувати фірмову футболку з емблемою 21 ДДМ. За бажанням можна буде її придбати окремо за 30 грн
2.   Просимо нагадати молоді про теплий одяг, тому що в цьому році ДДМ відбуватиметься ранньою весною. Господь любить нас благословляти дощем, або навіть снігом.
По приїзді Вашої групи, відповідальний за групу молоді з вашої парафії має насамперед звернутися до пункту реєстрації учасників (приміщення “Карітас” при кафедральному храмі) і зареєструвати групу, а також отримати пісенники, ідентифікатори, адреси ночівель та познайомиться з порядком дня.  Ми будемо раді бачити молодь дисципліновану, побожну та ввічливу. Нехай Ваша молодь під час 21 ДДМ дасть найкраще свідоцтво віри та любові до Ісуса.  
Священиків, які приїдуть разом з молоддю просимо допомогти сповідати.
В особливий спосіб розраховуємо на Вашу співпрацю: священиків, монахів, монахинь. В суботу катехеза буде проведена в двох основних місцях: Кафедральний костел св. Софії (група «А»), костел св. Яна з Дуклі (т.зв. «семінарійний») (група «Б»). При реєстрації будуть видаватися беджі з літерою групи. Ці великі групи будуть розбиті на менші підгрупи. Аніматорами підгруп будуть визначатися священики, монахині, семінаристи чи аніматори (відповідальна зріла молода людина з вашої парафії, яку Ви зазначите як аніматора групи). Ці аніматори будуть отримувати беджі з написом «Аніматор» із зазначеною літерою групи. Групи і підгрупи будуть змішаного складу, тобто до них належатимуть не тільки молодь з Вашої парафії, але здебільшого з інших.
Докладний план заходів буде подано в пісеннику, який отримає кожен з учасників.
Дуже просимо вчасно надіслати анкети, бо це значно допомагає у праці організаторів. Щодо влаштування молоді на ночівлю, дуже просимо, якщо хтось з Вашої молоді вже має якесь постійне (традиційне) місце ночівлі, нехай в анкеті буде обов’язково вказана докладна адреса, щоб ми могли забезпечити розселення всіх учасників. Вік учасників - від 8 класу (від 15 років) (прохання не присилати дітей). 
В додатку долучаємо анкету, яку просимо вислати не пізніше 9 березня 2013 року, за адресою що зазначена вище.


                                                                                    З повагою
від імені оргкомітету  21 ДДМ                                      кс. Ярослав Гіжицький


АНКЕТА
Увага: анкету слід надіслати не пізніше 9 березня 2013р.
Парафія                                                                                               
Священик, що скеровує молодь                                                                  
Прізвище та ім’я
Чи потребує ночівлі. (Так/Ні)
Якщо маєте своє місце ночівлі, зазначте докладну адресу

































































З групою приїде духовна особа:
Забезпечити
(«так» чи «ні»)

ім’я
ночівлею
обідом
Священик




Монах




Монахиня





Можна присилати анкети на електронну скриньку denmolodi@zhitomir.org (анкета вважатиметься прийнятою після отримання підтвердження, яке вишлемо на вашу електронну адресу.
Наша адреса: 10014 м. Житомир, м-н Замковий 2, Кафедральний костел св. Софії;
Відповідальна за ночівлю с. Маріна: тел. 0674114744, 0937029613.
Відповідальний за проведення ДДМ: кс. Ярослав Гіжицький тел. 0982658125.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці