Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

пʼятницю, 20 вересня 2013 р.

Інформаційна розсилка новин за 20 вересня 2013 року

Папа Франциск: шукати нові простори для зустрічі з Богом

П'ятниця, 20 вересня 2013, 12:34 Папа Франциск
У тривалому приватному інтерв’ю, опублікованому у єзуїтському виданні у всьому світі у четвер, Папа Франциск відверто говорить про себе, свою єзуїтську формацію і його бачення більш відкритої, всеохоплюючої і привітної Церкви.
ДЕТАЛЬНІШЕ...

Єпископи з України зустрілися з Папою Франциском

П'ятниця, 20 вересня 2013, 12:10 Ватикан
Понад 100 єпископів з 34 країн світу, які були рукоположені протягом минулого року, взяли участь у зустрічі організованій Конгрегацією у справах єпископів і Конгрегацією Східних Церков. З України було аж два представника – єпископ Яцек Пиль ОМІ і Радослав Змітрович ОМІ.
ДЕТАЛЬНІШЕ...

Папа Франциск: грошолюбство має силу звести людину із шляху віри, а той й відняти її у неї

П'ятниця, 20 вересня 2013, 16:07 Папа Франциск
Гроші часто спричинюють захворювання нашого мислення і вирі та скеровують нас на погану дорогу. Папа Франциск запропонував роздумати над цим молільникам, які 20 вересня 2013 року зібрались на Святу Месу у каплиці ватиканської резиденції Святої Марти.
ДЕТАЛЬНІШЕ...

Митрополит Львівський нагороджений за збереження історичних і мистецьких пам’яток

П'ятниця, 20 вересня 2013, 14:15 Україна
Архієпископ Мечислав Мокшицький отримав нагороду Conservator Ecclesiae за особливі заслуги для збереження історичної та мистецької спадщини у Львівської Митрополії.
ДЕТАЛЬНІШЕ...

Папа зустрівся з нововисвяченими єпископами

П'ятниця, 20 вересня 2013, 12:47 Ватикан
Бути добрим пастирем, який щодня дбає про своє стадо, означає великодушно його приймати, йти вперед разом з ним та постійно з ним перебувати. Про ці характеристики єпископського служіння Папа Франциск говорив єпископам, що брали участь у традиційних щорічних спеціальних курсах, організованих Конгрегацією в справах єпископів та Конгрегацією для Східних Церков для ієрархів, висвячених протягом минулого року.

Ассізі: Зустріч вихователів Францисканського Ордену

20/09/2013
Генеральний Міністр Ордену Менших Братів брат Майкл Перрі на вступній конференції запевняв братів, що це — відпочинок, відпустка. Жартував… Два тижні в Санта Марія делі Анджелі, неподалік Ассизі, в тіні величної базиліки Матері Божої Ангельської, перетворилися 
Детальніше...

Катехизм у твоєму мобільному

20/09/2013
Катехизм Католицької Церкви та його Компендіум в найближчі тижні з'являться на планшетах і смартфонах завдяки додатку, яке буде доступне для користувачів в безкоштовному режимі. 
Детальніше...

У Ватикані обговорюють присутність Церкви у соціальних мережах

20/09/2013
19-21 вересня у Ватикані відбудеться пленарна асамблея Папської ради з засобів масової комунікації. У центрі роздумів її учасників буде зв'язок між «мережею і Церквою». 
Детальніше...

Святкування 1205-річчя Хрещення Русі з бідними міста Києва

У парафії Свято–Вознесенського храма, що на Деміївці, після святкової літургії  у свято Різдва Богородиці відбудеться святкування 1025-річчя Хрещення Русі з бідними.

Реколекції для хлопців в Обухові

Місіонери Облати Непорочної Марії запрошують на реколекції хлопців (віком від 15 років), які бажають поглибити свою віру та розпізнати своє покликання.

Паломництво до Ватикану і Страсбургу

Свято подяки у Кам’янці-Подільському

Духовна рада Кам’янця-Подільського запрошує на Свято подяки, яке відбудеться 6 жовтня о 15.00 год. в Кам’янці-Подільському на «водоймі» (біля фонтану).

У Кам’янці-Подільському відбудеться урочиста хода з нагоди 1025-річчя Хрещення Київської Русі

Духовна рада Кам’янця-Подільського запрошує 21 вересня на урочисту ходу з нагоди 1025-річчя Хрещення Київської Русі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці