Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

неділю, 29 вересня 2013 р.

Свята Земля з єпископом Яном Собіло (22-29 листопада)


Паломницький центр «Рафаїл» спільно з часописом CREDO запрошують у прощу до Святої Землі.
Духівником групи буде єпископ-помічник Харківсько-Запорізької дієцезії владика Ян Собіло.
Під час паломництва будемо відвідувати стародавні монастирі та найважливіші місця біблійної історії: Назарет, Кана Галилейська, гора Тавор, Капернаум, Йордан, Вифлеєм, Єрусалим, Єрихон, Мертве море та ін.
Дата: 22-29 листопада.
Вартість поїздки: 850$ та 100 грн.

Програма

1 день:
Виліт зі Львова до Тель-Авіву. Зустріч групи в аеропорту за 3 год до вильоту. Приліт в міжнародний аеропорт ім. Бен Гуріона. Трансфер на нічліг до готелю.
2 день:
Сніданок. Гора Тавор. Літургія. Назарет. Храм Благовіщення. Джерело Діви Марії. Храм св. Йосифа. Церква Архангела Гавриїла.
Кана Галилейська – місце сотворіння першого чуда Ісуса Христа – перетворення води в вино на шлюбній гостині. Відновлення шлюбної присяги. Повернення в готель. Вечеря. Нічліг.
3 день:
Сніданок. Гора Блаженств – місце нагірної проповіді Ісуса Христа.
Табха – храм помноження хлібів і риб. Мінза Крісті – Церква Первенства Петра. Літургія. Капернаум – “місто Ісуса”.
Галилейське озеро. Обід з рибою Св.Петра.
Йордан – місце хрещення Ісуса, відновлення обітниць Хрещення у р. Йордан. Повернення у готель. Вечеря. Нічліг.
4 день:
Сніданок. Мухрака. Літургія. Хайфа. Храм пророка Іллі. Кармелітський монастир «Stella Maris» («Зірка моря»). Панорама Бахайських садів.
Ейн-Карем – місце зустрічі Діви Марії та Єлизавети (матері Івана Хрестителя). Джерело Марії. Місця пов’язані з Іваном Предтечею. Приїзд до Вифлеєму, розселення в готелі. Вечеря. Нічліг
5 день:
Сніданок. Храм Різдва Христового.
Літургія. Каплиця Св. Катерини. Молочна печера. Переїзд з Вифлеєму у Єрусалим. Місце Вознесіння Господнього. Монастир «Pater noster».Панорама Єрусалиму. Оливна гора, церква «Dominus Flevit» («Сльоза Господа»). «Церква Всіх Націй» – Страстей Господніх. Гетсиманський сад. Гробниця Діви Марії. Повернення до готелю. Вечеря. Нічліг.
6 день:
Сніданок. Церква «Піючого когута», Вифезда – “овеча купель”. Церква Св. Анни – місце Різдва Пречистої Діви Марії. Via Dolorosa – Хресна Дорога. Храм Гробу Господнього: Голгофа, Камінь помазання, Гріб Господній. Літургія. Стіна Плачу. Вільний час в Єрусалимі. Повернення в готель. Вечеря. Нічліг
7 день:
Сніданок. Гора Сіон, гробниця Царя Давида. Місце Тайної Вечері та сходження Святого Духа на апостолів у день П’ятидесятниці. Бенедиктинський монастир. Місце Успіння Богородиці. Літургія. Монастир св. Герасима. Єрихон. “Дерево Закхея” Наскельний Монастир «Спокус». (без підйому на гору). Відпочинок на Мертвому морі. Повернення у готель. Вечеря. Нічліг.
8 день:
Сніданок. Виселення з готелю. Свята Літургія в греко-католицькій Мелхідській Церкві у Єрусалимі, посвячення релігійної атрибутики.. Відліт додому. Приліт до Львова – закінчення прощі.

Додаткова інформація:

У вартість входить: Супровід духівника; Авіапереліт; Всі трансфери згідно програми; Проживання в готелях 3*, 4* зі сніданками та вечерями; медичне страхування; Екскурсії згідно програми; Обід з рибою Св. Петра; Відпочинок на Мертвому морі з обідом; Прогулянка корабликом по Галілейському озері; Дипломований гід та супроводжуючий.
У вартість не входить: Вхідні квитки згідно з програмою та чайові водієві і гідові (50 $ від особи).

Запис у групу

за телефонами:
097-981-13-68
067-587-41-43
Або напишіть на електронну адресу credo.ua@gmail.com лист із приміткою «Паломництво». У листі вкажіть:
- Дату обраного Вами паломництва (їх планується кілька).
- Ваше ім’я та прізвище латиницею (так, як у закордонному паспорті).
- Номер та серію закордонного паспорту.
- Дату народження.
- Контактний телефон.
Будь ласка, проголосуйте за цю статтю: 
Середня оцінка: 4.00, Проголосувало: 7
Теґи:

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці