Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

пʼятницю, 6 вересня 2013 р.

Інформаційна розсилка новин за 6 вересня 2013 року

Всесвітній день молитви за мир у Сирії, Близькому Сході і цілому світі у Києві

П'ятниця, 06 вересня 2013, 10:34 Україна
Україна, єднаючись у молитві з світом і з Папою Франциском, проведе молитву за мир у цілому світі у Києві в парафії святого Миколая. Також єднатися з Святішим Отцем у молитві можна буде через пряму трансляцію з Ватикану на «EWTN-Україна».
ДЕТАЛЬНІШЕ...

В Україні відбулось засідання Літургійної Комісії

П'ятниця, 06 вересня 2013, 10:40 Україна
4 вересня у Євпаторії в парафії св. Мартина, Папи і мученика, відбулося робоче засідання Літургійної Комісії при Конференції Римсько-Католицьких Єпископів України. На цьому засіданні були заслухані звіти членів Комісії про виконану роботу і обговорені плани на майбутнє.
ДЕТАЛЬНІШЕ...

Папа Франциск: Ісус для кожного християнина має обітницю та завдання

П'ятниця, 06 вересня 2013, 09:26 Папа Франциск
Проповідуючи під час Святої Меси в каплиці ватиканської резиденції «Дім Святої Марти» у четвер, 5 вересня 2013 р., Папа Франциск говорив про способи об’явлення Христа в житті християнина.
ДЕТАЛЬНІШЕ...

Волонтерство з EWTN: минуле та сучасність

П'ятниця, 06 вересня 2013, 09:31 Відео
Зустріч Майкла Ворсоу, президента всесвітньої мережі EWTN, Іяна Маррі, головного менеджера телеканалу, та Іво Бендера, відповідального за EWTN у Східній Європі, з працівниками і волонтерами «Телебачення Віковічного Слова» (EWTN) у Києві 29 серпня.

Папа Франциск написав Володимиру Путіну у справі сирійського конфлікту

06/09/2013
Папа Франциск написав листа до президента Росії Володимира Путіна. У ньому, з нагоди початку саміту «Великої двадцятки», Святіший Отець просить Путіна, котрий цього року очолює групу 20 найвпливовіших країн світу,знайти мирне розв’язання ситуації в Сирії. 
Детальніше...

Ватикан: зустріч дипломатів на тему сирійського конфлікту

06/09/2013
5 вересня в Ватикані відбулася зустріч між секретарем з відносин з державами архієпископом Домініком Мамберті і послами країн акредитованих при Святому Престолі. У ній взяли участь більше 70 дипломатів. 
Детальніше...

Глава Сиро-маланкарської Православної Церкви перебуває з візитом у Римі

06/09/2013
4-6 вересня триває візит до Церкви Риму Його Святості Морана Базеліоса Мартоми Павла ІІ, Предстоятеля Сиро-маланкарської Православної Церкви, що в Індії. Подорож відбувається в рамках відвідин вірних цієї Церкви, що проживають у європейській діаспорі. 
Детальніше...

Домініканська Республіка: відставка нунція через скандал

06/09/2013
Спікер Ватикану підтвердив інформацію ЗМІ про зняття з посади апостольського нунція в Домініканській Республіці архієпископа Юзефа Весоловського. Отець Федеріко Ломбарді пояснив, що Святий Престол розслідує справу у звинуваченні дипломата Ватикану. Додав також 
Детальніше...

Папа до кармелітів: бути вірними Христу, молитися і євангелізувати

06/09/2013
Вірність Христу, молитва і місія − збереження цих трьох елементів веде членів Кармелітського чину до повної реалізації їхнього покликання і допомагає при сході на «гору досконалості».  
Детальніше...
06/09/2013
5 вересня з’явились нові повідомлення Папи Франциска у Твіттері. У першому твіті говориться: «Наполегливо прошу конфліктуючі сторони не замикатися у своїх інтересах».  
Детальніше...

ЩОБ НІКОЛИ НЕ БУЛО ВІЙНИ!

Молитва про Мир у Сирії, на Близькому Сході та у світі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці