Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

пʼятницю, 20 вересня 2013 р.

Молитовні Реколекції в Ружині

Від суботи 14 вересня до понеділка 16 вересня 2013 року в нашій Ружинській Парафії Божого Тіла відбулись Молитовні Реколекції, які проводили Сестри монахині зі Спільноти Непорочної Обручниці Святого Духа. 


Сестри приїхали до нас з Городка, Хмельницької області http://wspolnota-cisss.blogspot.com/. До нас приїхали три Сестри: С. Наталія, С. Людмила та С. Єлизавета. В суботу Сестри провели адорацію хреста з вшанування реліквій Святого Хреста Господнього. А перед цим С. Наталія провела конференцію про молитву. Після молитви отець настоятель поблагословив вірних реліквіями і всі мали змогу поцілувати реліквії особисто. В неділю після ранкової Святої Меси Сестри провели конференцію про парафіяльне життя та обов’язки вірних. А С. Єлизавета розповіла нам усім в костьолі, як Бог її покликав на місію в Африку. Після обіду Сестри побували на Святій Месі в селі Чорнорудка, де також провели конференцію про молитву зі свідченням С. Єлизавети про Африку. А ввечері ми мали Адорацію пресвятих дарів та індивідуальну молитву про сцілення. В понеділок Сестри поїхали разом зі священиками в село Вишневе і також там провели конференцію, під час якої С. Єлизавета дала свідчення про місію в Африці.

Ми насправді сердечно дякуємо Сестрам за ці чудові Реколекції і бажаємо Вам, Дорогі Сестри, великої любові Божої на Вашому монашому життєвому шляху.

запрошуємо переглянути фото

1 коментар:

  1. Bardzo jestem zadowolony z rekolekcji i pełen uznania Siostrom +* zapraszam innych do podjęcia takiej idei w waszych Parafiach - ludzie tego potrzebują

    ВідповістиВидалити

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці