Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

понеділок, 23 вересня 2013 р.

Інформаційна розсилка новин за 23 вересня 2013 року

Папа здійснив давнє бажання – відвідав санктуарій Пресвятої Богородиці ді-Бонарія

Понеділок, 23 вересня 2013, 16:13 Папа Франциск
«Сьогодні здійснюється моє бажання, про яке я говорив на площі Святого Петра перед початком літа, тобто, змогти відвідати санктуарій Пресвятої Богородиці ді-Бонарія», – сказав Папа Франциск на початку проповіді під час Євхаристійного богослужіння, яке він очолив у неділю, 22 вересня 2013 р., в місті Кальярі, на площі перед святинею Небесної Покровительки Сардинії.
ДЕТАЛЬНІШЕ...

Велике серце, відкрите Богові: інтерв’ю з Папою Франциском (оновлено)

Понеділок, 23 вересня 2013, 14:40 Дайджест
Примітка редактора: Це інтерв’ю з Папою Франциском відбулося під час трьох зустрічей у серпні 2013 р. у Римі. Інтерв’ю взяв Антоніо Спадаро SJ, головний редактор La Civiltà Cattolica — італійського єзуїтського видання. Інтерв’ю проводилось від імені LaCiviltà Cattoliа, America, та кількох інших єзуїтських ЗМІ.
ДЕТАЛЬНІШЕ...

Нові призначення у Римській Курії

Понеділок, 23 вересня 2013, 12:10 Ватикан
У суботу, 21 вересня 2013 р., у Ватикані повідомили про кадрові зміни, які Папа Франциск здійснив у Римській Курії.
ДЕТАЛЬНІШЕ...

Харківський деканат зібрався у резиденції єпископа

Понеділок, 23 вересня 2013, 14:32 Україна
У четвер, 19 вересня, у Харківському кафедральному соборі Успіння Пресвятої Діви Марії відбулась зустріч дієцезіального та чернечого духовенства, монахинь та богопосвячених дів Харківського деканату.
ДЕТАЛЬНІШЕ...

«Демони сучасної пустелі» - тема реколекцій для священиків Луцької дієцезії

Понеділок, 23 вересня 2013, 12:37 Україна
З 16 по 20 вересня у таборі відпочинку Релігійної місії «Карітас-Спес» у с. Пульмо Шацького району Волинської області проходили реколекції для духовенства Луцької дієцезії. У них взяли участь всі священики разом із апостольським адміністратором єпископом Станіславом Широкорадюком.

Папа до молоді Сардинії: «Молодь без радості та надії викликає тривогу: це не молодь»

23/09/2013
Завершенням Пастирського візиту Папи Франциска до міста Кальярі, адміністративного центру італійського острівного регіону Сардинії, була зустріч з місцевою молоддю. Своє звернення до юнаків і дівчат, відповіді на їхні запитання, Святіший Отець побудував на осн 
Детальніше...

Папа Франциск зустрівся у Сардинії з бідними та в’язнями

23/09/2013
Першою подією післяполудневої програми візиту Папи Франциска до Сардинії була зворушлива зустріч у катедральному соборі міста Кальярі з бідними, які отримують допомогу від місцевої організації «Карітас», та з деякими ув’язненими з міської тюрми. 
Детальніше...

У Києві відзначили першу річницю освячення меморіалу у Биківні

23/09/2013
21 вересня польська спільнота Києва відзначила першу річницю освячення меморіалу у Биківні, де за різними даними загинуло від 6 тис. до 225 тис. чоловік. Святу Месу правили польські священики. 
Детальніше...

«Відсутність праці – загроза для гідності людини»: Папа до працівників і безробітних

23/09/2013
Без гідної праці для усіх не існує надії для суспільства. Таку думку Папа Франциск висловив, зустрічаючись із представниками світу праці італійського острова-регіону Сардинії, розташованого на захід від Апеннінського півострова. Саме ця зустріч була першою у п 
Детальніше...

Папа Франциск: включитися в діалог з людьми сьогодення

23/09/2013
Завданням комунікації у Церкві є вести людину до зустрічі з Христом. На цьому Папа Франциск наголосив, приймаючи у суботу, 21 вересня 2013 р., учасників Пленарної зустрічі Папської Ради суспільних комунікацій, що тривала від 19 до 21 вересня у Ватикані на тему 
Детальніше...

«Хто увірує й охриститься, буде спасенний»

23/09/2013
«Хто увірує й охриститься, буде спасенний». Ці слова очолювали святкування 1025 річниці Хрещення Русі у Кам'янці-Подільському, яке відбувалося 21 вересня 2013 р. Незважаючи на погоду, чимало людей з різних конфесій та представники влади, прийшли на святкування 
Детальніше...

Реколекції для хлопців в Обухові

Місіонери Облати Непорочної Марії запрошують на реколекції хлопців (віком від 15 років), які бажають поглибити свою віру та розпізнати своє покликання.

Свято подяки у Кам’янці-Подільському

Духовна рада Кам’янця-Подільського запрошує на Свято подяки, яке відбудеться 6 жовтня о 15.00 год. в Кам’янці-Подільському на «водоймі» (біля фонтану).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці