Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

четвер, 13 березня 2014 р.

Gamów - parafialne rekolekcje wielkopostne

O. Laurencjusz w dniach 5-9 III 2014 głosił rekolekcje wielkopostne w parafii św. Anny w Gamowie, diecezja opolska, woj. śląskie, w Polsce. 
Bóg zapłać księdzu proboszczowi, Edmundowi Pośpiechowi oraz całej wspólnocie parafialnej za serdeczne przyjęcie i ofiarność, a wszystkim dziękujemy za wsparcie modlitewne.

Galeria zdjęć
>>> TUTAJ <<<





О. Лаврентій проводив Реколекції Великопісні з 5 по 9 березня 2014 р. Б. в Парафії Святої Анни в містечку Гамув, Опольська Дієцезія, Сльонська обл., Польща.
       Велику і сердечну подяку виражаємо Настоятелеві О. Едмундові Поспєх, пані Дороті – господині і Парафіянам, а особливо старшим, хворим, дітям та молоді за доброзичливість і спільну молитву. О. Едмундові дякуємо за великі та дорогоцінні подарунки, а найбільше за добре серце і батьківську опіку, за спільну молитву та підтримку в лікуванні під час хвороби.
       Під час повернення на Україну, в середу 12 березня, незаміниму допомогу виявив нам О. Вєслав Дзівік, настоятель Парафії Матері Божої Неустанної Допомоги в містечку Вєжбна. Дякуємо йому за зрозуміння і довіру.
       До добрих учинків і допомоги нашій Парафії причинились також батьки нашої С. Юстини Солтис – п. Мєчислав і п. Люцина. Вони організували для нас дапомогу гуманітарну і полагодили автомобіль. Дякуємо також тим людям, які причинились до такої допомоги і відкликнулись позитивно на наші потреби, а зокрема, це: п. Цезарій, п. Ванда, п. Станіслава – мама С. Філіпи ельжбєтанки з Новосибірська, та багато інших безіменних осіб. Особливо хочемо подякувати нашій С. Юстині за координацію усіх наших справ у Польщі і за те, чого ми ще не знаємо, за доброту, сердечність і старанність, а також нашим Сeстрам Любові у Кракові – С. Розі та С. Луції за їхню кожноразову гостинність.

       Усім, хто чинить нам добро, нехай Добрий Господь винагородить стократно і колись щасливим Небом у вічності.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці