Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

пʼятницю, 13 грудня 2013 р.

Інформаційна розсилка новин за 13 грудня 2013 року

Різдвяні богослужіння з Папою - наживо

П'ятниця, 13 грудня 2013, 12:40 Анонси
У вівторок, 24 грудня, розпочинаються різдвяні богослужіння. Того дня о 22:30  Святіший Отець очолить нічну різдвяну Месу, а наступного дня, 25 грудня, о 13:00 виголосить святкове послання та уділить урочисте благословення «Urbi et Orbi» (Місту Риму та світові). Події транслюватимуть канали 1 національний, 5 канал та EWTN.
ДЕТАЛЬНІШЕ...

КОМУНІКАТ КОНФЕРЕНЦІЇ ЄПИСКОПАТУ УКРАЇНИ

П'ятниця, 13 грудня 2013, 09:30 Офіційні документи
Римсько-Католицькі єпископи України опублікували комунікат стосовно подій, що відбуваються в Україні, у якому закликали вірних до неустанної молитви і посту. Комунікат буде зачитаний на початку Святої Меси 15 грудня 2013 року.
ДЕТАЛЬНІШЕ...

Роздуми на Адвент. День тринадцятий

П'ятниця, 13 грудня 2013, 10:41 Відео
Відео-коментар отця Петра Балога OP до Євангелія на тринадцятий день Адвенту.

Вифлеєм: приготування до Різдва

13/12/2013
У Вифлеємі приготування до святкування Різдва та прийняття паломників, які прибудуть туди з цієї нагоди. У ході підготовки відбувається інавгурація Новорічної прикраси на площі перед базилікою Різдва Христового. 
Детальніше...

Чи не гріх працювати на оборонному підприємстві, що виробляє зброю?

13/12/2013
Я працюю на оборонному підприємстві, яке виробляє зброю. Чи не гріх це? Яка офіційна позиція Церкви щодо цього питання? Пастирська конституція Другого Ватиканського Собору «Про Церкву в сучасному світі» говорить: «Зброя, розроблена науково, накопичуєт 
Детальніше...
13/12/2013
Думка Католицької Церкви про приналежність до масонства є однозначно негативною, тому неможливо бути масоном не тільки служителеві Церкви, а й будь-якій віруючій людині. 
Детальніше...

Чи має християнин моральне право вимагати через суд відшкодування збитків чи краще «залишатися скривдженим»?

13/12/2013
Чи має християнин моральне право вимагати через міжнародний суд грошової компенсації за заподіяну йому шкоду незаконною забороною на професію. Чи виправданий буде з морального погляду такий процес? Апостол Павло казав: «Чи не краще вам залишатися скривдженими? 
Детальніше...

Ватикан: біль Папи з приводу смерті польського безпритульного

13/12/2013
Святіший Отець висловив біль у зв'язку із загибеллю польського безпритульного. 63-річний чоловік помер на стоянці, розташованій поруч з Ватиканом. Він кожного дня приймав допомогу від Місіонерок любові і відвідував їдальню, якою займаються сестри. Звістка про 
Детальніше...
13/12/2013
У четвер, 12 грудня 2013 р., в день, коли побачило світ Послання Папи Франциска з нагоди наступного Всесвітнього дня миру, з Рима до Іраку вирушило Паломництво миру, організоване Римським паломницьким центром – структурою Вікаріату Римської дієцезії, яка відпо 
Детальніше...

Потрібна операція для Павла Ковальчука

Родина Павла Ковальчука просить допомогти зібрати кошти на операцію, яка коштує 250 тисяч гривень. 22-річний Павло зараз перебуває у лікарні і чекає на операцію з пересадження печінки.

Зручна обкладинка для «Оремуса»

Обкладинка є важливою частиною книги, що її прикрашає та захищає від пошкоджень, особливо ж якщо книгою користуються на Літургії. Католицький Медіа-Центр пропонує обкладинку на «Оремус» (Oremus).

«Християнський діловий щоденник» - Найкращий подарунок до Різдва

Думаючи про католиків України, Католицький Медіа-Центр випустив «Християнський діловий щоденник» на 2014 рік.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці