Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

понеділок, 19 серпня 2013 р.

Radio Maria - artykuly

Ідентичність Радіо Марія
Написав Олександр Поліщук   
Вівторок, 13 серпня 2013, 16:43
Концепція мовлення Радіо Марія
livio Пропонуємо познайомитися з важливим для Радіо Марія документом, представленим отцем Лівіо Фанзага, директором Радіо Марія Італія, в якому роз'ясняються основні позиції концепції Радіо. Всесвітня Родина Радіо Марія просить поінформувати співробітників, волонтерів, слухачів - католиків і некатоликів - про зміст цього документа, переклад якого, люб'язно зроблений п. Людмилою Нікольською, пропонуємо Вашій увазі...
Останнє оновлення на Середа, 14 серпня 2013, 08:53
Детальніше...
 
«Рецепти життя» головного редактора «Католицького вісника» Олексія Браславця (подкаст)
Написав Калініченко Тетяна   
Понеділок, 12 серпня 2013, 16:30
foto 236За два тижні сотні тисяч дітей віллються в систему освіти. Садки, школи і виші формуватимуть з них… кого?

В програмі «Рецепти життя» з педагогом і майстром друкованого слова Олексієм Браславцем Тетяна Калініченко піднімає тему «Чи система освіти в Україні бісівська?». « - На сьогоднішній день система освіти дає невизначеність рамок. Дитина йде в школу готова почути відповідь на питання «хто я є», а протягом навчання дізнається про все що завгодно, немає тільки установки «хто я».   Короткий витяг з розмови...


Останнє оновлення на Вівторок, 13 серпня 2013, 14:31
Детальніше...
 
Розклад: 12 серпня – 18 серпня
Написав Олексій Погорєлов   
Понеділок, 12 серпня 2013, 07:29
AnonsyПонеділок 12 серпня
7.00 – 7.35 Св. Літургія (м. Вінниця)
9.00 Молитовна лінія
10.00 Св. Літургія (студія «Радіо Марія»)
11.20 Катехиза: о. Вальдемар Павелець (м. Довбиш)
12.00 Ангел Господній
12.20 Від серця до серця (концерт привітань)
13.00 «Майстерня» отець Орест-Дмитро Вільчинський, головний редактор «Католицького оглядача». Тема: «Харизматичний рух в Католицькій Церкві»
Останнє оновлення на Середа, 14 серпня 2013, 11:33
Детальніше...
 
Син Людський - катехиза отця Костянтина Морозова
Написав Олексій Погорєлов   
П'ятниця, 09 серпня 2013, 12:19
isusВ катехизі отця Костянтина Морозова ми говорили про самоназви Ісуса. З перших сторінок Євангелій ми зустрічаємо Сина Людського. І ми, призвичаєні до Божественності, Царювання Христа, з великими труднощами приймаємо слабкості, обмеження Людського Сина. А в цьому можемо віднайти велику надію та натхнення нашого спасіння, тому що Хтось, подібний до нас в усьому, сидить праворуч Бога Отця.
Останнє оновлення на П'ятниця, 09 серпня 2013, 13:38
Детальніше...
 
10 дів - роздуми над Євангелієм дня
Написав Олексій Погорєлов   
П'ятниця, 09 серпня 2013, 12:01
10devСлово Боже, Євангеліє на щодень дає нам відповіді лише тоді, коли зможемо йому поставити запитання. В сьогоднішніх роздумах над пртичею про 10 дів можемо запитати що означає ця кількість, саме десять, що це за молодий, який змушує чекати цілий день і приїздить вночі, хто може продавати олію вночі, чому Господь не впізнає, хоч і немудрих дів, але тих, які Його чекали. Не біймося ставити запитання Богові в Його Слові, тоді не доведеться жалітися, що Бог не промовляє до нас.
Детальніше...
 
Олександр Губенко: підготовка дітей до школи розпочинається з самовиховання батьків
Написав Олексій Погорєлов   
Четвер, 08 серпня 2013, 16:54
Gubenko O.VВ передачі "Виховуємо генія разом", незважаючи на спеку серпня, ми говорили про підготовку дитини до школи. Саме зараз про це варто турбуватися, щоби дитина нормально могла ввійти в навчальний процес. Пан Олександр Губенко, кандидат психологічних наук, головний редактор журналу "Обдарована дитина", застерігає батьків щодо можливих страхів дітей перед школою, але і перед надочікуваннями, які можуть призвести до розчарувань. Корисні поради та ефективні прийоми допоможуть всім батькам, які готують своїх дітей до школи.
Останнє оновлення на Четвер, 08 серпня 2013, 17:02
Детальніше...
 
Михайло Черенков: Церква не може перетворитися на ринок релігійних послуг
Написав Олексій Погорєлов   
Четвер, 08 серпня 2013, 13:03
cherenkov"В ринкових умовах клієнт завжди диктує правила", - про це в передачі "Майстерня" застерігає Михайло Черенков, протестантський філософ, релігієзнавець, ректор Донецького християнського університету.
Вийшла жвава дискусія, в якій обговорювалися питання стереотипів в протестанському і католицькому середовищі щодо євангельских християн. Говорили про наївність протестантів, принцип solo scriptura, "духовний супермаркет" та ейфорійне християнство, маніпуляції в харизматичних спільнотах та "євангеліє процвітання". Все це в передачі "Майстерня" з Михайлом Черенковим.
Останнє оновлення на Четвер, 08 серпня 2013, 13:20
Детальніше...
 
Хто такий чоловік?
Написав Олексій Погорєлов   
Середа, 07 серпня 2013, 08:19
kondratyukВ "Школі лідерства" ми продовжуємо цикл про чоловічість. Отож, хто такий чоловік? Що визначає його життя? Якими є його головні бажання? Без чого чоловік не зможе реалізуватися і врешті решт бути тим чоловіком, яким йому призначив бути Бог? Про це та інше в програмі "Школі лідерства" отця Олега Кондратюка".
Останнє оновлення на Середа, 07 серпня 2013, 12:51
Детальніше...
 
Сергій Гула: домогтися реалізації своїх прав поодинці - неймовірно важко, гуртом - можливо
Написав Олексій Погорєлов   
Середа, 07 серпня 2013, 08:10
pravo na objedinenieВ передачі "Правовий індекс" ми повторюємо головну тезу про те, що права не даються  - права беруться. Допоки ми не зрозуміємо цієї аксіоми нашим пристановищем буде сумирне бідкання на свавілля чиновників та беззаконня держави. Однак ми маємо конституційне право на об'єднання. Саме у рамках громадяських організацій чи навіть неформальних об'єднань для вирішення нагальної проблеми ми можемо досягти великого успіху. Наші права будуть зреалізовані. Про це в передачі заявив Сергій Гула, юрист, адвокат, автор ідеї проекту "Правовий індекс" на "Радіо Марія".
Останнє оновлення на Середа, 07 серпня 2013, 08:31
Детальніше...
 
Віра та наука
Написав Олексій Погорєлов   
Вівторок, 06 серпня 2013, 14:34
Glubish-OrestЦикл катехиз про віру отця Ореста Глубіша, головного редактора часопису Тернопільско-Зборівської архієпархії Української Греко-Католицької Церкви "Божий сіяч", завершується. В останній катехизі циклу ми говорили про віру і науку. Чи може наука привести до віри? Чи зможе коли небудь наука перетнути свій рубіж.. і довести існування Бога? Що стоїть за визнанням Гагаріна, що в космосі він не побачив Бога?
Детальніше...

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці