Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

неділю, 11 серпня 2013 р.

XVI християнська проща «Мелітополь-Запоріжжя» - 2013


04.08.2013
Харківсько-Запорізька дієцезія: 'Костели та каплиці України'
 Ukr RusPolEng
  З 28 липня по 4 серпня 2013 року відбулася XVI християнська проща «Мелітополь-Запоріжжя», яка розпочалася в день святкування 1025 річниці хрещення Київської Русі Святою Літургією у Мелітополі о 10.00. Літургію очолив директор прощі отець Андрій Попов, а співслужили з ним настоятель парафії св. Кирила та Мефодія у Мелітополі отець Адам Гонсьор, настоятель парафії Матері Божої Салетинської i cв. Антонія Падуанського у Нікополі на Дніпропетровщині отець Збігнєв Бескур та вікарій парафії св. отця Піо у Запоріжжі отець Томаш Кшемінські. Головними намірами прощі стали поєднання християн, нові покликання до священства та чернечого життя, встановлення свята на честь Бога Отця для всієї Церкви тощо. Після Літургії о. Адам Гонсьор запросив прочан підкріпитися на дорогу борщем та компотом, які приготувала для прочан одна з парафіянок.
  Хода розпочалася о 12.00. Перший відпочинок відбувся біля римо-католицького храму, який будує в Мелітополі о. Адам Гонсьор. Там прочани молилися про успішне і швидке завершення будівництва храму.
  Під час прощі прочани подолали за вісім днів 200 кілометрів. Жили в наметах і їли просто неба. Кожного дня прочани мали можливість участі в Святій Месі, молилися ранковими молитвами, вивчали катехизм, співали Годинки про Непорочне Зачаття Пресвятої Діви Марії, чули розважання над Євангелієм з дня, слухали конференції, молилися чотири частини Святого Розарію до Пресвятої Діви Марії, Коронку до Божого Милосердя та Розарій до Бога Отця в намірах прочан. День завжди вінчали вечірні молитви біля вогнища з подякою за минулий день та проханнями прочан.
  Дорогою багато людей вітали прочан, пригощали чим могли.
  В останній день прочани подолали 17 кілометрів Запоріжжям, дорогою завітавши до греко-католицької каплиці святого Архангела Михаїла та апостола Павла, де нас традиційно пригощають компотом та здобою.
  Останній етап прощі, до якого долучилися численні вірні, пройшов головною вулицею Запоріжжя до Санктуарія Бога Отця Милосердного. На вході до співкафедрального собору прочани затримались, щоб взяти участь в освяченні скульптури архангела Михаїла, яку встановлено на брамі території святині. Статую освятив єпископ-помічник Харківсько-Запорізької дієцезії Ян Собіло, котрий також очолив святкову Божественну Літургію на закінчення прощі та початок VI єпархіальної Зустрічі молоді в Запоріжжі.
  О. Андрій Попов співслужив Святу Месу в намірах прочан.


Отець Андрій Попов,
Запоріжжя

  Дивіться також2). Перший етап II Велопаломництва 'Харків-Бердичів-Рим'3). XXI паломництво 'Шепетівка-Полонне-Бердичів'4). Паломництво до Більшівців на Івано-Франківщині та ХІІ Францисканська Зустріч Молоді5). Паломництво зі Сумщини до Матері Божої Бердичівської6). VII пешее паломничество «Донецк-Мариуполь» 21-26 августа 2013 года7). Ювілей освячення храму та паломництво до бл. Марти Вєцкої у Снятині на Івано-Франківщині8). «Вірую в Бога Отця Всемогутнього». XVI християнська проща 'Мелітополь- Запоріжжя' 28 липня - 4 серпня 2013 року9). Одеське паломництво узбережжям Чорного моря

Film: Pielgrzymka/Pellegrinaggio Melitopol - Zaporoże
Вхідні
x

s.M. Justyna Sołtys BPS
22:15 (1 год. тому)
кому Прихована копія: мені
Pielgrzymka z Melitopola do Sanktuarium Boga Ojca w Zaporożu
Il pellegrinaggio al Santuario di Dio Padre a Zaporoże, Ukraina





--
s.M. Justyna Sołtys BPS

UKRAINA: mob.+38.098.72.61.322 (Kyivstar)
POLSKA: kom.+48.513.701.663

skype: soltysek_bps

Parafia Najswietszego Ciala i Krwi Chrystusa
ul. Lenina 15
13-601 Rozyn
Zytomierska obl.
UKRAINA



Siostry Miłości Naszej Pani Dobrej i Nieustającej Pomocy
ul.Pasieczna 2
30-603 Kraków
POLSKA

YouTube - Відео з цього повідомлення електронної пошти

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці