Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

понеділок, 18 березня 2013 р.

Інформаційна розсилка новин за 18 березня 2013 р.


Патріарх Константинополя візьме участь у інавгурації Папи Франциска

18/03/2013
Перший жест такого значення в історії з боку Константинопольського Патріарха.   
Детальніше...

У Ватикані розповіли про інавгураційну Службу Божу Папи Франциска

18/03/2013
У медіа-центрі в залі Павла VI відбувся брифінг для журналістів, присвячений подіям за участю Папи, особливо – його інавгураційної Служби Божої.   
Детальніше...

Представники Російської Православної Церкви про обрання нового Папи

18/03/2013
«Російська Православна Церква вітає рішення Римської Церкви, - заявив глава прес-служби Патріарха Московського і всія Русі диякон Олександр Волков, - і, як і раніше, розраховує на те, що стосунки між Православною і Католицькою Церквами розвиватимуться в позити 
Детальніше...

Президент Аргентини у Папи

18/03/2013
У понеділок, 18 березня 2013 р., Папа Римський зустрівся з президентом Аргентини Крістіною Фернандес де Кіршнер. Оскільки розмова мала приватний характер, Ватикан не буде публікувати офіційного повідомлення. 
Детальніше...

Пріоритетні питання для теперішнього Папи Римського: релігійна свобода в Росії і Китаї

18/03/2013
Бенедикт XVI так і не зміг втілити в життя мрію Йоана Павла II - відвідини Папою Римським Росії і Китаю - двох країн, скептично налаштованих до католицизму. 
Детальніше...

Папа Франциск до журналістів: «Передавайте Істину, Добро й Красу»

18/03/2013
Кілометрова черга, що складалась з приблизно шести тисяч журналістів, коментаторів, ведучих, телеоператорів, фотографів, чимало з них у супроводі сімей, з понад вісімдесяти країн світу, які висвітлювали надзвичайні події Kатолицької Церкви, 
Детальніше...

Парафіяльний відпуст під опікою святого Йосифа

18/03/2013
У суботу, 16 березня, у парафії святого Йосифа у с.Тщенець, що на Львівщині, була звершена відпустова Євхаристія. Не зважаючи на складні погодні умови (за останні пару днів в області випала велика кількість снігу), на свято прибула велика кількість парафіян та 
Детальніше...

Свята Меса Папи Франциска у храмі св. Анни у Ватикані

18/03/2013
Несподіванки продовжуються. Неочікувано для всіх, Папа Франциск вирішив відслужити у неділю, 17 березня 2013 р., вранці, Святу Месу у ватиканському парафіяльному храмі святої Анни.   
Детальніше...

Папа Франциск пояснив, чому вибрав таке ім’я

18/03/2013
Під час зустрічі з журналістами, що відбувалася в суботу, 16 березня 2013 р., в залі Павла VI у Ватикані, Папа Франциск пояснив, чому вибрав собі саме таке ім’я. 
Детальніше...

18/03/2013
Не втомлюймося просити в Бога прощення. Цей заклик кілька разів прозвучав цієї неділі на площі Святого Петра, як також заохочення не осуджувати ближніх.  Дві неділі поспіль вікно робочого кабінету Святішого Отця, яке виходить на площу Святого Петра, було замкн 
Детальніше...

Інавгураційну Месу транслюватиме EWTN, Перший Національний і 5 канал наживо

17/03/2013
Інавгураційна Меса нового Папи Франциска відбудеться о 10.30 год. у вівторок, 19 березня, в урочистість святого Йосифа на площі святого Петра. 
Детальніше...

Коментар до літургійних читань на 17 березня 2013 р.

Неділя, 17 березня 2013, 00:00 Цікаво
Господь Ісус промовляючи слова: "Не засуджую і Я тебе", не питає жінку чи жалкує, не питає її чи хоче щось змінити в своєму житті. Бог не засуджує нікого. Засудити – означає визнати, що немає нічого доброго у тій людині.
Детальніше...

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці