Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

пʼятницю, 22 березня 2013 р.

GNIEWAN - Misje Parafialne, Wielki Post - 10-17 marca 2013


Велика подяка та низький уклін!!!!


Фотография
Від щирого серця дякую от.Лаврентію,от.Олександру за чудові реколекції,гарне проголошення Слова Божого,чисте та відкрите серце на кожну людину.Ваші проголошення багато кому відкрили серце,просвітили розум,та показали безмежну любов Господню.
Фотография
Не зважаючи на наш холод у храмі-люди залюбки приходили на виставлення,реколекції та на Божу Службу.Кожен старався піти посповідатися,причаститися,та щось взяти для свого серця та душі,та донести до своїх домівок.Дуже до душі людям припав короний вислів"Любі Божі дітоньки"-люди насправді зрозуміли,що вони є дітьми Божими не дивлячись на вік.
Фотография
Але -це насправді чудові слова,які лунають від щирого серця.Це було насправді чудово-відновлення хрещення,св"ятий хліб,камінь,молитва за св"ященників та монахинь,Хресна Дорога Господня,відновлення таїнства подружжя,свічка та сіль.Для мене -це був час великий на зосередження,молитву,та роздумів про своє життя.Можу сказати лиш одне-щолюбов Божа безмежна; Бог мене любить,таким яким я є. І за це я Йому дякую в кожній хвилині свого життя.За той безцінний дар любові,за кожну пролиту сльозу,за кожний Хрест на моєму шляху-за все тобі низький уклін.А отцям велика подяка,та молитва від нас усіх.
Фотография

Weronika Николетта Палюх

1 коментар:

  1. Poszukiwani są wolontariusze z umiejętnościami: programowanie dedykowanych stron internetowych oraz baz danych, tworzenie szablonów graficznych stron internetowych, zaawansowane tworzenie i rozwijanie serwisów internetowych. Kontakt pod adresem e-mail redakcji:

    laurentius333@gmail.com

    ВідповістиВидалити

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці