Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

пʼятницю, 22 березня 2013 р.

Інформаційна розсилка новин за 21 березня 2013 р.


Аудієнція Папи Франциска з представниками мас-медіа

21/03/2013
Останнім часом у мас-медіа з'являлися різні надумані статті на зразок "Консервативного богослов'я Папи". Що це означає? Адже Папа має одне богослов'я – католицьке, вірне Євангелію. Це світ хоче втиснути його в рамки консервативного, ліберального чи ще якогось… 
Детальніше...

Трансляції з Ватикану на Неділю Страстей Господніх (Вербну неділю)

21/03/2013
"Телебачення Віковічного Слова" (EWTN) 24 березня о 10.30 год. транслюватиме урочисту Святу Месу з Ватикану.    
Детальніше...

Папа Франциск призначив свого особистого секретаря

21/03/2013
На посаду свого особистого секретаря Папа Римський Франциск призначив мальтійця Монсеньйора Альфреда Ксюереба (Alfred Xuereb), другого секретаря попереднього Понтифіка.   
Детальніше...

Папа Франциск та Бенедикт ХVІ привітали Главу Англіканської Спільноти з нагоди його інтронізації

21/03/2013
Джастін Уелбі, Архієпископ Кентерберійський, Глава Світової Англіканської Спільноти, який був інтронізований 21 березня 2013 року, отримав привітання від Бенедикта ХVІ та від Папи Франциска.   
Детальніше...

Архієпископ Мечислав Мокшицький привітав Папу Бенедикта XVI з іменинами

21/03/2013
Після інавгураційії понтифікату Святішого Отця Франциска, у якій брав участь Голова Конференції Римсько-Католицьких Єпископів України архієпископ Мечислав Мокшицький, Митрополит Львівський відвідав літню резиденцію Пап Римських у Кастель-Гандольфо, де зустрівс 
Детальніше...

Папський нунцій в інституті релігійних наук говоритиме про понтифікат Франциска

21/03/2013
У суботу, 23 березня, до студентів й викладачів Інституту релігійних наук святого Томи Аквінського (Київ) завітає Папський нунцій в Україні архієпископ Томас Едвард Галліксон. Зустріч почнеться о 18:15 та відбудеться в рамках проекту «Кава з директором».   
Детальніше...

Календар Папських заходів: у суботу зустріч з Папою-емеритом Бенедиктом XVI

21/03/2013
У п'ятницю, 22 березня, об 11.00 год. у ватиканському Парадному Залі відбудеться аудієнція для дипломатичного корпусу акредитованого при Святому Престолі. На суботу 23 березня запланована зустріч з Папою-емеритом Бенедиктом XVI в Кастель Гандольфо.           
Детальніше...

Папа Франциск: з відкритістю і готовністю до екуменічного діалогу

21/03/2013
У середу Папа Франциск зустрівся з лідерами різних християнських конфесій, а також з главами інших релігій. Делегації приїхали в Рим саме для участі в інавгураційній месі.   
Детальніше...

21/03/2013
17 березня Папа Франциск прийняв у Домі Святої Марти, ватиканському пансіонаті, в якому кардинали мешкали під час конклаву, і де він тимчасово проживає, до завершення приготувань апартаментів у Апостольському палаці, Генерального Настоятеля Товариства Ісусовог 
Детальніше...

Коментар до літургійних читань на 21 березня 2013 р.

Наука Ісуса – в чому її відмінність від всього, що зустрічаємо у світі? Чи розумію суть повчання Ісуса, а якщо є щось трудне в Його науці для мене, чи перемагаю себе і свій егоїзм?

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці