Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

середу, 20 березня 2013 р.

Інформаційна розсилка новин за 20 березня 2013 року

Папа зустрівся з представниками інших християнських Церков

Середа, 20 березня 2013, 18:38 Папа Франциск
Папа Франциск запевнив, що продовжить справу своїх попередників у екуменічному діалозі.
ДЕТАЛЬНІШЕ...

В інавгурації Папи взяли участь Патріархи Православ'я

Середа, 20 березня 2013, 16:24 Ватикан
Уперше за тисячу років на інавгурацію Папи прибув Константинопольський патріарх Варфоломій. З моменту розколу Церкви у 1054 році константинопольські патріархи жодного разу не брали участь в інавгурації понтифіків.
ДЕТАЛЬНІШЕ...

Папа Франциск урочисто розпочав Петрове служіння

Середа, 20 березня 2013, 11:10 Папа Франциск
Приблизно 300 тисяч вірних з усієї земної кулі, представники 132 країн світу, десятки делегацій різних Церков та релігій взяли участь у початку Петрового служіння Папи Франциска.
ДЕТАЛЬНІШЕ...

Коментар до літургійних читань на 20 березня 2013 р.

Середа, 20 березня 2013, 07:57 Цікаво
Багато людей думають, що єдиним проявом свободи є можливість робити те, що забажається. Тим часом, першою умовою свободи є відсутність гріха та залежності, як і відсутність будь-якої участі у злі.
20/03/2013
Хоча у будинку Святої Марти для нового Папи підготували спеціальну кімнату на час ремонту в Апостольському палаці, Святіший Отець залишився в кімнаті, в якій перебував на конклаві.   
Детальніше...
20/03/2013
Єпископ Яцек Пиль провів великопісні реколекції у францисканському костелі св. Яна з Дуклі у Житомирі, який нині перебуває у стані ремонту. Кожного дня протягом реколекцій відбувались кілька Святих Мес, яким передували Хресна Дорога або Гіркі Жалі.   
Детальніше...
20/03/2013
18 березня вперше у Вищій Духовній Семінарії Святого Духа відбулась конференція єпископа-помічника Радослава Змітровича для семінаристів.   
Детальніше...

Єпископ Станіслав Широкорадюк: без покаяння неможливе справжнє християнське життя

20/03/2013
У кафедральній парафії святих апостолів Петра і Павла в Луцьку відбулися великопісні реколекції, які провадив апостольський адміністратор Луцької дієцезії єпископ Станіслав Широкорадюк.   
Детальніше...

У США атеїсти вимагають через суд видалення релігійної фрази з банкнот

20/03/2013
У США група атеїстів подала в суд на міністерство фінансів, вимагаючи видалити слова «In God We Trust» з усіх американських банкнот. Атеїсти заявили, що ці рядки ображають почуття нерелігійних громадян, пише The Christian Post. 
Детальніше...
20/03/2013
Ввечері 19 березня Папа Франциск зателефонував до вислуженого Папи Бенедикта XVI, щоб скласти йому привітання з нагоди іменин та щоб ще раз висловити свою та всієї Церкви вдячність за його служіння. Розмова була тривалою та щирою.   
Детальніше...
20/03/2013
У листі з приводу смерті Папи Йоана Павла II в 2005 році кардинал Хорхе Маріо Берґольйо віддав шану померлому понтифіку за те, що саме він послужив йому прикладом, який спонукав молитися на розарії щодня.   
Детальніше...

Кардинал Хорхе Маріо Берґольйо: я дивлюся на гріхи і слабкості Церкви, як на гріхи і слабкості матері

20/03/2013
«Церква - моя мати: я повинен дивитися на її гріхи і слабкості так, як я дивлюся на гріхи і слабкості моєї матері», - сказав рік тому з нагоди консисторії кардинал Хорхе Маріо Берґольйо. 
Детальніше...

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці