Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

неділю, 2 лютого 2014 р.

Екуменічний Молебень протестантів в католицькому костьолі - 1 лютого 2014

Молитва Християн про єдність у Христі

У минулу суботу, 1 лютого 2014 Р. Б. в нашому Парафіяльному костьолі відбулась молитва про єдність християн разом з нашими братами протестантами. Подія, очевидно, дуже неймовірна. З однієї сторони не вистачає слів, щоб описати про цю велику радість, а з другої сторони здається, що не вистачить паперу на те, щоби все в дрібницях вилити і представити.



О 18:00 ми всі зібрались в костьолі і розпочали молитву. Під час Молебня ми прочитали декілька уривків зі Святого Писання, співали псалми, молились спонтанно в наших особистих та спільних інтенціях-намірах, а О. Олександр та Пастор Володимир проголосили нам дві проповіді на біблійні теми. На завершення молитви ми разом проспівали «Отче Наш» і передали собі знак Христового миру, а після благословення кожен міг підійти один до одного і порозмовляти.


А ще одна важлива подія, це те, що на завершення молитви ми всі сердечно вітали нашу Пані Юзефу Пилипчук з її днем народження. 



Справді цей вечір був благословенний Богом. А наші браття, Роман Мазілін – органістий і Бр. Миколай – постулант знову напрацювались з фотоапаратами, щоб увічнити ці прекрасні хвилини. А за С. Юстину вже й не має що і сказати – вона знову буде старанно опрацьовувати фотографії та відео, щоб ця подія залишилась живою на довгі роки і покоління.

      Усім Вам, Брати і Сестри, парафіяни та друзі, дякуємо за організування цієї молитви і прояв доброти Ваших прекрасних сердець. Нехай Вам Бог благословляє.


Запрошуємо переглянути фотогалерею 


>>> тут <<<

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці