Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

четвер, 13 лютого 2014 р.

Парафіяльний Відпуст у Зарудинцях – 11 лютого 2014

11 лютого 1858 року, через 4 роки після проголошення догмату про Непорочне Зачаття, Матір Божа явилася бідній пастушці Бернадеті Субіру в Масабельському гроті в Лурді. Під час 18 об’явлень Марія закликала до молитви та покаяння, а також наказала, щоб на місці об’явлень був збудований храм. Невдовзі Лурд прославився завдяки численним наверненням та зціленням і став світовим центром культу Пресвятої Діви Марії.

Наша Парафія в с. Зарудинці, яка є присвячена опіці Матері Божій з Лурд, 11 лютого у вівторок святкувала свою Храмову Урочистість.

На це свято приїхали до нас гості з Бердичева та Гришківців зі своїм настоятелем О. Русланом Демчуком, а головував під час Святої Меси та проголосив нам Слово Боже під час проповіді О. Ігор Попов, Настоятель Парафії Святого Станіслава Єпископа та Мученика, в м. Оратів. Отець Ігор також обслуговує сусідню Парафію в Погребищі. Також своєю присутністю нас втішали парафіяни з Ружина та Комсомольська і вітали нас від свого настоятеля О. Яна Дзядкевича, який обдаровує Зарудинці особливою симпатією та любов’ю.


Наш постулант Бр. Миколай Омельченко разом з органістим Романом Мазіліним старанно приготували пісні, вчителька Тетяна Іванівна зорганізувала дітей для привітання, інші парафіяни доєднались до Літургії та кухні і після Святої Меси смачно нас пригостили.


Нашу Парафіяльну Урочистість ми розпочали Адорацією Пресвятих Дарів, молились Розарій, співали Літанію до Матері Божої, а потім розпочали Святу Месу, на закінчення якої О. Ігор уділив хворим Таїнства Єлеопомазання. 


На закінчення нашої спільної молитви ми розпочали привітання. Насамперед свої теплі і сердечні слова скерували до нас священики, потім парафіяни, гості, голова колгоспу Олександр Якович Ткачук, журналіст Франц Феліксович Грозовський і діти з парафії та школи, які подарували священикам квіти. А потім всі ми перебували на гарній гостинні у школі.

Дякуємо Богу через Марію за це прекрасне святкування і людям за добрі та щирі серця. Запрошуємо усіх на наступний раз.

Запрошуємо переглянути фотогалерею

>>>ТУТ<<<

2 коментарі:

  1. Bóg zapłać i duże garno i serdeczno diakujemo naszij S. Justyni Sołtys BPS za wełykyj wkład praci i czasu w oformlennia naszoji Parafijalnoji storinky w interneti, za fotografiji, za wideo i zadopomogu u wydanni molytownyka-pisennyka na Widpust +*

    ВідповістиВидалити

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці