Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

вівторок, 25 лютого 2014 р.

Карпати також Бог собі вподобав



З 17 по 20 лютого ми з молоддю мали змогу побувати в Карпатах. ця поїздка сталась для нас молитвою та відпочинком – це були нетипові Реколекції, або краще сказати – Реколекції в інших рамках.
Ми проживали у Карітасі в Яблуниці. Кожного дня мали змогу мандрувати і дивуватись прекрасній природі. Вранці після сніданку ми вирушали в гори, відпочивали на лижах, їздили на екскурсію у Яремче і виходили на поблизькі прогулянки. А у вечері мали Святу Месу, після якої дуже довго проводили час на співбесіди. Ці співбесіди були справді глибокими змістовно і відкривали в нас те, що Боже іте, що людське.
Мене особисто найбільше втішає те, що кожен з нас, хто там перебував, намагався створювати атмосферу сім'ї та приятельства. Ми себе пізнавали з духовної на світської сторін, багато про себе розповідали. А найцікавішим був досвід кожного, як у своєму житті зустрів Бога. Ми також вдячні Богу за О. Анатолія Клака MIC, маріяніна з Городка, який в цьому часі також перебував з нами і разом молився, відправляв для нас Святу Месу та проповідував Слово Боже.
Власне такі виїзди є для нас дуже цінними, бо мають важливу річ у завданні: ми приймаємо до себе усіх, навіть віруючих, а насамперед такі Реколекції ми організовуємо для невіруючих, які в ці дні мають зустрітись з Богом поза стінами храму. Тому виражаємо нашу вдячність усім, хто до нас приєднався і хто допоміг зорганізувати ці Реколекції. Запрошуємо бажаючих на наступний раз.


Запрошуємо переглянути фотогалерею
>>>ТУТ<<<

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці