Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

понеділок, 3 лютого 2014 р.

Екуменічний Молебень з православними - 2 лютого 2014


В нашому костьолі відбулась дуже гарна подія в неділю о 9:00 2 лютого 2014 Р. Б. На спільну молитву про єдність християн прийшли до на Браття Православні зі своїм пастирем О. Андрієм, який припровадив з собою ще одного священика з Прибережного – О. Василя



Ця екуменічна молитва відкрила нам простір до єднання людських сердець у Христі, до рогу один до одного і призупинила будь-які протиріччя. Вірні спільно молились, слухали Слово Боже, яке лунало з уст священиків, співали набожні пісні та колядки.



Під час молитви О. Лаврентій та О. Андрій внесли в костьол пусту чашу та патену (дискус), як символ браку євхаристійної єдності, щоб через цей жест в молитві просити Бога поєднання. Бо повинен настати такий час, як обіцяв Ісус, коли ми будемо єдине у Христі. 



Кожен зі священиків мав промову і міг виразити свою думку перед людьми та заохотити до Божої християнської любові. Вірні, натомість, провадили молитву в різноманітних інтенціях-намірах, щоб пізніше одноголосно та однодумно призивати Ім'я Господнє в молитві «Отче Наш». На завершення спільного молебня ми всі передали собі знак миру і отримавши благословення пішли на Святу Месу, очікуючи на наступну можливість спільно разом прославляти Бога.



Сердечну подяку складаю тим, хто приготував цюмолитву і жертовно допомагав її провети, це: О. Олександру Кушлаку (за проповідь), О. Андрію (за промову), О. Василю (за коментарії), Бр. Миколаю Омельченко і міністранту Романові Мазіліному (за фотографування) і С. Юстині Солтис (за опис на парафіяльній сторінці). Нехай Бог Вам винагороджує в благодаті повсякденно. 




Запрошуємо переглянути фотогалерею

>>>ТУТ<<<

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці