Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

суботу, 15 лютого 2014 р.

Звернення Конференції єпископів до влади та українського народу

Єпископи
Людина сотворена на образ Божий і покликана підпорядковувати собі землю (Бут 1, 27). Отримала від Бога завдання, які можна виконати лише у спільноті. Бог дарував нам Батьківщину, щоби ми спільно піклувались про неї та відповідально співпрацювали у суспільстві.
Ми, римсько-католицькі єпископи України, схвалюємо всі зусилля, спрямовані на подолання громадянського конфлікту в нашій державі. Встановлення справедливості й миру є нашим спільним завданням як з боку влади, так з боку кожного громадянина. Процес, який був розпочатий, слід довести до кінця, шануючи погляди та потреби всіх сторін.  На державній владі лежить головна відповідальність за державу: за всі політичні, суспільні та економічні процеси, оскільки влада за своєю природою має в руках всі важелі для вирішення найскладніших проблем.
Саме тому ми закликаємо представників влади використати всі можливості, щоби мирним шляхом, прислуховуючись до голосу громадян, не допустити жодного насилля з обох сторін і знайти найкращий вихід з ситуації, що існує в країні. Це в свою чергу дасть змогу знайти шлях для політичного та соціального розвитку держави.
Ми підтримуємо гаряче прагнення українського народу жити в державі, де панує правда, справедливість, мир та добробут. Закликаємо всіх, кому небайдужа доля України, до спільної молитви через заступництво святих Кирила та Мефодія, покровителів Європи, про якнайшвидше вирішення існуючих проблем.
Львів, 14 лютого 2014 року
Вих. № 6 / 2014
Конференція єпископів України РКЦ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці