Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

неділю, 2 лютого 2014 р.

Екуменічний Молебень у протестантів - 31 січня 2014

 Молитва про єдність Християн

31 січня 2014 Р. Б. у протестантській церкві Баптистів зустрілись віруючі християни двох конфесій – католики і протестанти. З нагоди свята Навернення Святого Павла Апостола, Вселенська Церква (Католицька) організовує по цілому світі «Тиждень Молитов про Єдність Християн», який відбувається в днях 18-25 січня кожного року.

В Ружині Католицька Церква зустрілась з протестантами-баптистами вже після цього свята. Але зустріч і сама молитва були неймовірними. Багато людей із віруючих взагалі вперше побували один в одного в гостях у храмі. 
Це була п'ятниця. Ми збирались на 17:00 годину. Нас радо вітали Пастор Володимир із своєю паствою. 



Під час спільної молитви пролунало багато пісень, своє слово підтримки висловили Пастор Володимир та О. Лаврентій, а О. Олексанрд проголосив нам у проповіді Слово Боже з Євангелії Святого Йоана 17 – про архієрейську молитву Ісуса Христа в горниці під час Тайної Вечері. 


Був час на спонтанну молитву, після якої всі ми спільно помолились Господню Молитву «Отче Наш». Пізніше кожен підходив один до одного і передавали собі знак миру, любові та примирення у Христі.  А на завершення ми співали коляду та релігійні пісні.











І хоча на жаль це тільки вперше ми зустрілись, але пообіцяли собі, що часто будемо зустрічатись на прославлення Бога і спільну молитву, щоб єднатись у Господі, а не розділятись зі своїми поглядами. Тому щиро усіх запрошуємо до нашої братерської молитви й на далі.




Щоб ми могли сьогодні дізнатись про такі прекрасні події в нашому містечку, постаралось троє осіб, яким ми сердечно дякуємо за їхнє служіння, це: Брат Миколай Омельченко, наш постулант, який знімав відео; Роман Мазілін, міністрант та органістий нашої Парафії, який фотографував; а також наша монахиня Сестра Юстина Солтис BPS, яка все це опублікувала на інтернет-сторінці нашої Ружинської Парафії.

AUDIO MP3:


Запрошуємо переглянути фотогалерею 

>>> тут <<<

1 коментар:

  1. Щоб ми могли сьогодні дізнатись про такі прекрасні події в нашому містечку, постаралось троє осіб, яким ми сердечно дякуємо за їхнє служіння, це: Брат Миколай Омельченко, наш постулант, який знімав відео; Роман Мазілін, міністрант та органістий нашої Парафії, який фотографував; а також наша монахиня Сестра Юстина Солтис BPS, яка все це опублікувала на інтернет-сторінці нашої Ружинської Парафії.

    ВідповістиВидалити

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці