Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

середу, 15 травня 2013 р.

Інформаційна розсилка новин за 14 травня 2013 року


Папа Франциск: Хто не здатний любити, той завжди самотній

Вівторок, 14 травня 2013, 17:01 Папа Франциск
Якщо хочемо по-справжньому наслідувати Ісуса, ми повинні прожити життя, як дар, призначений для того, щоб його дарувати іншим, «а не як скарб, який треба зберегти».
ДЕТАЛЬНІШЕ...

Реферат єпископа Леона Малого на Дні подяки за дар віри у Довбиші

Вівторок, 14 травня 2013, 12:09 Україна
У рефераті про "Фатімську молитву перших п'яти субот місяця" єпископ Леон розкрив мету зустрічі у Довбиші і поділився власним свідченням.
ДЕТАЛЬНІШЕ...

Міжнародне паломництво до Фатіми

Вівторок, 14 травня 2013, 11:44 Світ
«Для Бога немає нічого неможливого!» – під таким гаслом 12-13 травня 2013 у всесвітньовідомому португальському Марійському санктуарії в Фатімі відбулося Міжнародне паломництво, приурочене 96-й річниці об’явлення Пресвятої Богородиці місцевим дітям.
ДЕТАЛЬНІШЕ...

У Довбиші пройшов день подяки за дар збереження віри в Україні

Вівторок, 14 травня 2013, 09:25 Україна
У Санктуарії Матері Божої Фатімської в Довбиші відбулось подячне паломництво за дар збереження віри в Україні, яке зібрало священиків, монахинь, богопосвячених осіб і мирян з усієї України.
ДЕТАЛЬНІШЕ...

Коментар до літургійних читань на 14 травня 2013 р.

Вівторок, 14 травня 2013, 08:29 Цікаво
Христос кличе нас для любові. Не ми Його вибрали. Він робить це першим, оскільки знає нас і знає про нас самих набагато більше, ніж ми самі. Він знає, що ми потребуємо цієї любові.

Французькі гомосексуалісти висловилися проти «одностатевих шлюбів» і «права» на усиновлення дітей

14/05/2013
Боротьба проти легалізації «одностатевих шлюбів» у Франції отримала несподіваний поворот: французькі гомосексуалісти виступили проти закону про «одностатеві шлюби», який їх легалізує і дозволяє гомосексуалістам усиновлювати дітей.   
Детальніше...

Аналіз соціальної думки кардинала Берґольо

14/05/2013
Книгу «Не погоджуйтеся на зло!» презентували у Варшаві. Це спроба ознайомити читача з суспільною думкою кардинала Хорхе Берґольо.   
Детальніше...

Ватиканська комісія дала позитивний рапорт про Меджугор’є

14/05/2013
Ватиканська комісія переказала до Ватикану «позитивний рапорт» про  імовірні об’явлення Матері Божої в Меджугор’ї. Цей рапорт, за планом, мав бути поданий у Ватикан до кінця березня ц.р.   
Детальніше...

Папа Франциск: існує потреба зближення з іншими християнськими конфесіями

14/05/2013
Релігійна свобода, екуменізм, етико-соціальні проблеми на європейському континенті були в центрі бесіди Папи Франциска з керівництвом Ради Єпископських Конференцій Європи (РЄКЄ). 
Детальніше...

Президент Папської ради з засобів масової комунікації розповів про ставлення Церкви до соцмереж

14/05/2013
Відбувся 47-й Всесвітній день соціальних комунікацій на тему «Соціальні мережі: врата істини і віри, нові простори для євангелізації». Центральна тема: розвиток нових цифрових соціальних мереж. 
Детальніше...

У Римі проголосили нового блаженного

14/05/2013
У папський базиліці святого Павла поза мурами відбулася урочиста подія – беатифікація  о. Луїджі Новарезе. Обряд проголошення, від імені Папи Франциска, 11 травня здійснив Державний Секретар Апостольської Столиці кардинал Тарчізіо Бертоне.     
Детальніше...

Святішому Отцеві представлено «Папський щорічник 2013» та «Щорічник Статистики Церкви»

14/05/2013
Вчора Папі Франциску представили цьогорічне видання «Annuario Pontificio», яке вийшло трохи пізніше, ніж зазвичай, враховуючи нещодавні зміни на Петровій катедрі. Одночасно, Святішому Отцеві представлено «Щорічник Статистики Церкви за 2011 рік».   
Детальніше...

IV Паломництво Вікентійської Родини на могилу Сестри Милосердя бл. Марти Вєцкої

25-26 травня візьми участь у IV Паломництві Вікентійської Родини на могилу Сестри Милосердя бл. Марти Вєцкої (м.Снятин). Гасло заходу: "Віра без діл мертва". Тема: Прояв віри у вчинках бл. Марти.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці