Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

середу, 1 травня 2013 р.

Інформаційна розсилка новин за 30 квітня 2013 року


Кияни написали листа Папі Римському з проханням розібратися з будівництвом церкви на Оболоні

Вівторок, 30 квітня 2013, 15:04 Україна
Жителі Оболонського району Києва просять Папу Римського Франциска вплинути на представників Римсько-Католицької церкви в Україні, щоб вони не будували церкву на Оболоні.
ДЕТАЛЬНІШЕ...

Папа і Президент Ізраїля: надія на мирні переговори

Вівторок, 30 квітня 2013, 16:35 Україна
У вівторок 30 квітня 2013 р., в Апостольському Палаці Ватикану Папа Франциск прийняв на приватній аудієнції Президента держави Ізраїль Шимона Переса у супроводі делегації, що складалась з десятка осіб, які потім були особисто представлені Папі.
ДЕТАЛЬНІШЕ...

На Львівщині загорівся храм

Вівторок, 30 квітня 2013, 15:43 Україна
27 квітня, у селі Ямельня Яворівського району заледве не згорів старий римсько-католицький храм. Причиною пожежі могло стати вогнище неподалік, в якому палили сухі гілки — палаючу іскру до храму перекинув сильний вітер.
ДЕТАЛЬНІШЕ...

Коментар до літургійних читань на 30 квітня 2013 р.

Вівторок, 30 квітня 2013, 00:00 Цікаво
Ісус, знаючи близькі страждання, до кінця думає про своїх. Хоче запевнити їх, що все вже передбачено. Все – також Його мука і смерть – містяться в планах Отця, а Він до кінця прагне виконати Його волю, щоб світ, тобто також і ми, могли пізнати Любов, яка визволяє, яка сильніша від смерті, яка переможе її остаточно.

Від Маврикія до України

30/04/2013
На пострадянському просторі є ще багато спільнот, які мріють, щоб у них служили сестри. До недавна серед них були і парафії Пресвятого Тіла і Крові Ісуса Христа в Ружині та Матері Божої Лурдської в Зарудинцях, але в грудні минулого року їхня мрія почала здійсн 
Детальніше...

Клаудіо Марія Челлі: священики повинні бути підготовленими для перебування в соцмережах

30/04/2013
Напередодні 47-го Всесвітнього дня засобів масової комунікації, що відзначається у неділю 12 травня, голова Папської Ради з засобів масової комунікації звернув увагу на значення соціальних мереж в місії Церкви.   
Детальніше...

Прес-секретар Ватикану: Ймовірно Бенедикт XVI повернеться до Ватикану 2 травня

30/04/2013
Прес-секретар  Ватикану отець Федеріко Ломбарді підтвердив, що Бенедикт XVI, ймовірно, повернемося до Ватикану близько полудня 2 травня. 
Детальніше...

30/04/2013
28 квітня відбувся IV Київський міжнародний марафон, у якому взяли участь близько 2 тисяч спортсменів та любителів із 40 країн світу.   
Детальніше...

Відкрий наново силу молитви!

У Католицькому Медіа-Центрі можна придбати християнський молитовник «Щоденно з Богом».

Вірую – нова книга на Рік Віри

Рік Віри - як пропонує Бенедикт XVI - має бути "періодом особливої рефлексії і відкриття віри заново". Ніхто з віруючих не повинен знехтувати цієї пропозиції! Не знехтував тим також і редактор книги о. Павло Вишковський ОМІ, який відповідаючи на заклик Папи Римського, підготував спеціально для українських католиків цінну допомогу у формі катехез на Рік Віри.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці