Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

четвер, 9 травня 2013 р.

ДУХОВНЕ УСИНОВЛЕННЯ


"І хто б прийняв одну таку дитину в Моє ім’я, Мене приймає" (Мт 18,5)




Молитва-обіцянка: "Пресвята Діво Маріє, всі ангели і святі, які прагнете захистити життя ненароджених дітей! Духовно беру під опіку одне зачате дитя і прирікаю, що віднині дев’ять місяців буду молитися за те одне зачате в лоні матері ненароджене дитя, якого ім’я відоме тільки Богу, – про врятування його від небезпеки і про справедливе і потрібне йому життя по народженні.
У цьому намірі щодня протягом дев’яти місяців буду відмовляти одну із таємниць Святого Розарію (Вервиці) і молитву, яку зараз промовлю…"
Щоденна молитва: "Господи Ісусе Христе, Сину Божий! Твоя Пресвята Мати, Богородиця, народила Тебе в любові. Святий Йосиф, опікун Пресвятої Родини, опікувався Тобою по народженні. За їх посередництвом прошу Тебе в намірі тої ненародженої дитини, яка знаходиться в небезпеці погибелі. Благаю покірно, дай родичам того дитяти любов і відвагу, щоб зберігаючи його життя, дозволили йому сповнити Твою святу волю. Амінь".
Додаткові практики:брати участь і жертвувати Службу Божу в намірі цієї дитини; молитися Вервицю (Коронку) до Божого Милосердя; поширювати цю практику молитви між вірними, в молитовних групах; піст та духовні жертви; добрі діла любові і милосердя; поглиблення побожності: читання і розважання Святого Письма, реколекції.
Варто поширювати цю практику серед друзів і знайомих. Душпастирська практика свідчить, що ця молитва приносить мир у серця тих матерів, які самі стали жертвами аборту, вчинивши його супроти своїх дітей, і тепер несуть важкий хрест цієї провини.

За о.Романом Терлецьким, http://pokrov.if.ua

"КВ" в електронному форматі
Приклади випусків за 2011 р. - тут  files.mail.ru/8PPUP6
І півріччя 2012 р. - тут files.mail.ru/XVRWF6

При передрукуванні обов'язкове активне гіперпосилання на http://katolyckyj-visnyk.blogspot.com/

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці