Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

пʼятницю, 17 травня 2013 р.

Папа Франциск



Папа Франциск: Христова благовість часто є незручною, але її слід звіщати з апостольською ревністю

e-mailДрукPDF
1_0_692615Церква дуже потребує апостольської ревності, яка спонукає нас звіщати Ісуса. На цьому наголосив Папа Франциск під час ранкової Святої Меси, яку він очолив вранці у четвер, 16 травня 2013 р., в каплиці резиденції «Дім святої Марти».

Папа Франциск: Справжня молитва веде до відкритості на потреби ближніх

e-mailДрукPDF
1_0_691120Справжня молитва чинить нас відкритими на Небесного Отця та на найбільш потребуючих співбратів. Такою була тема проповіді, яку Папа Франциск виголосив в каплиці «Дому Святої Марти» під час ранкової Святої Меси в суботу, 11 травня 2013 р.

«Будьте матерями, а не старими дівами»

e-mailДрукPDF
monachyniПапа Франциск прийняв на аудієнції головних настоятельок жіночих монаших згромаджень з усього світу.

Папа Франциск про безробітних

e-mailДрукPDF
Twitter-papa«Мої думки звертаються до всіх безробітних, які часто в результаті егоцентричного мислення шукають прибутку будь-якою ціною».

Папа у Твіттері: «Важливо бути відкритими і уважними до інших»

e-mailДрукPDF
Twitter-kwitenСьогодні у Твіттері Папа написав: «У цей кризовий час важливо не замикатися у собі, але бути відкритими і уважними до інших».

Папа 40 років в Ордені Єзуїтів

e-mailДрукPDF
FrancisСьогодні, 22 квітня 2013 р., виповнилося 40 років відтоді, як отець Хорхе Берґольйо, теперішній Папа Франциск, склав урочисту чернечу професію (довічні обіти) в Товаристві Ісуса, тобто, Ордені Отців Єзуїтів.

Прем’єр-міністр Іспанії на аудієнції у Папи Франциска

e-mailДрукPDF
premier-minister-ispaniiМаріано Рахой Брей, прем’єр-міністр Іспанії, став першим представником політичного світу Європи, якого прийняв Папа Франциск. Аудієнція відбулась у понеділок, 15 квітня 2013 року. Голова уряду Іспанії прибув з дружиною та сім’єю.

Папа присвятить своє служіння Фатімській Божій Матері

e-mailДрукPDF
fatimaПапа Франциск прагне присвятити своє Петрове служіння Фатімській Божій Матері. Від його імені це вчинять португальські єпископи 13 травня у Фатімі у 96-річницю першого об’явлення.

Новий твіт від Папи Франциска

e-mailДрукPDF
twitter"Якщо ми будем діяти як діти Божі, знаючи, що Він любить нас, наше життя стане новим, наповненим миром і радістю". Папа Франциск

Папа Франциск відвідає центр допомоги біженцям в Римі

e-mailДрукPDF
pope-francis-inauguration-massУ центрі допомоги біженцям в Римі знаходяться люди, які були змушені покинути рідну країну. Там вони можуть отримати щоденний обід, медичну допомогу та базові знання італійської мови, повідомив директор центру Astalli отець Джованні Ла Манна.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці