Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

вівторок, 14 травня 2013 р.

Реколекції Спільноти AD GLARIAM AETERNAM

Ad Gloriam Aeternam

РЕКОЛЕКЦІЇ AD GLORIAM AETERNAM У РУЖИНІ


З 6 по 9 травня цього року наша Спільнота переживала реколекції у Ружині, які проводив о. Лаврентій.
Не були це «класичні» реколекції, а швидше відпочинок з досвідом спільної молитви та перебування разом. Ми разом молилися, розважали Слово Боже, адорували Христа у Пресвятому Таїнстві.
За цей час ми змогли знайти відповіді на деякі питання, котрі турбували, пізнати життя священиків, пізнати одне одного у невимушеній обстановці і побачити у щоденному житті.
Під час реколекцій ми багато подорожували. Особливим досвідом стало вінчання у Зарічанах та спілкування з черницями у Козятині.
«Я була приємно вражена спілкуванням з черницями в Козятині. Їхня каплиця здалася мені неземною, я не думала, що зустріну щось таке на Україні. Після реколекцій в мене появилося бажання щось змінити навколо себе і переконання, що все ж таки це можливо. Також перебування зі священиками допомогло нам більше їх пізнати і відчути потребу в них.» - говорить про свій досвід одна з учасниць.
Ми переконані, що час, котрий дав нам Господь є благословенним і принесе ще багато плодів в нашому житті.
Дякуємо отцям Лаврентію і Олександру з Ружина за прожитий з нам час та ділення переживанням віри. 

Вікторія Рудніцка



15 КВІТНЯ - МІСЯЦЬ ІСНУВАННЯ СПІЛЬНОТИ

15 квітня наша Спільнота відсвяткувала місяць свого існування. Це не великий період з точки зору історії. Але з точки зору душі, в якій діє Господь це величезний проміжок часу, адже щодня Він торкається наших душ і посилає свої щедрі дари. Нажаль, не усі члени змогли прийняти участь у святкуванні цього маленького свята, але День Єдності єднає нас навіть на відстані. Щоденна спільна молитва, взаємна підтримка і любов - це те, що допомагає нам осягнути мету нашого життя. Господи, провадь нас і допомагай нам прийти до Твого Царства.

 

НОВІ ЧЛЕНИ СПІЛЬНОТИ

11 квітня 2013 року до Спільноти приєдналися нові члени - Неля Рудніцка та Галина Яворська. Щиро радіємо нашим новим сестрам і молимося про Божу допомогу для них.



Спільнота Ad Gloriam Aeternam є Спільнотою християн-католиків, яка об'єднує тих віруючих, котрі прагнуть вести глибоке духовне життя через молитву, пізнання Святого Письма і Традиції Католицької Церкви, класичних творів католицької духовності, духовне керівництво, а також переживання спільноти через любов, братерство та взаємодовіру. Зразком життя у спільноті для нас є спільнота перших християн, про життя котрих читаємо у Діяннях Апостолів 2, 42-46. 

Центром життя Спільноти є Пресвята Євхаристія, яка єднає віруючих у Христі. 
Спільнота Ad Gloriam Aeternam була заснована  15 березня 2013 року.
Відомості про спільноту та її життя будуть додаватися в цьому розділі.



Запрошуємо переглянути галерею фотографій

>>>тут<<<

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці