Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

середу, 22 травня 2013 р.

Інформаційна розсилка новин за 21 травня 2013 року


Папа закликає до молитви за постраждалих від торнадо в США

Вівторок, 21 травня 2013, 16:58 Світ
Папа Франциск молиться за жителів штату Оклахома в США, які постраждали в результаті сильного торнадо.

Папа Франциск: У Церкві шляхом поступу є служіння, а не влада

Вівторок, 21 травня 2013, 16:23 Папа Франциск
Для християнина йти вперед означає применшуватися, як це чинив Ісус. На це звернув увагу Папа Франциск, коментуючи євангельську розповідь про те, як Ісус скартав апостолів, які сперечалися про те, хто з них найбільший.

Свідчення єпископа Радослава Змітровича ОМІ

Вівторок, 21 травня 2013, 16:46 Відео
«Телебачення Віковічного Слова» (EWTN) представляє серію свідчень «Віра в моєму житті».

Відпуст у кафедральному храмі святої Софії у Житомирі

Вівторок, 21 травня 2013, 12:23 Україна
У Житомирі згадували святу Софію, покровительку кафедрального храму міста. Свята Меса була відправлена на знак подяки за її вірне служіння Богу та безмежну любов до Нього і своїх доньок Віри, Надії та Любові.

«Місто всіх, місто для бідних». День Києва з бездомними

Вівторок, 21 травня 2013, 10:42 Різні
«Місто всіх, місто для бідних» - це свято, яке влаштовують студенти та школярі руху Молодь За Мир зі Спільноти Святого Егідія, щоб поширювати культуру солідарності, відкритості до всіх людей, які живуть у нашому місті.

Коментар до літургійних читань на 21 травня 2013 р.

Людською слабкістю є часте звернення уваги на мало важливі речі. Коли Христос говорить до Апостолів про свою місію, ніхто не звертає на це уваги. Але, коли потрібно визначити, хто є найважливіший, уся наша увага як ніколи зосереджується тільки на цьому одному.

У Ватикані обговорять душпастирство над біженцями

21/05/2013
У Ватикані пройде ХХ Пленарна сесія Папської Ради у справах мігрантів та подорожуючих, в рамках якої обговорять душпастирську опіку над біженцями та особами, що перебувають у ситуації примушеної мобільності, і які зазнають порушення людських прав. 

У США «Карітас» критикує скорочення коштів для харчування бідних

21/05/2013
Державну програму підтримки додаткового харчування планують скоротити на 21 млрд. доларів у США. «Карітас» різко критикує скорочення дотацій. 

У Португалії гомосексуалістам дозволили всиновлювати дітей

21/05/2013
Прес-секретар єпископату Португалії висловив жаль з приводу рішення парламенту, яке дозволяє всиновлювати дітей одностатевим сім'ям. Отець Мануель Моружо підкреслив, що Церква не може погодитися, щоб усиновлення трактувалося як «право» будь-яких дорослих людей 

Вперше в рамках Всесвітнього Дня Молоді відбудеться міжрелігійна зустріч

21/05/2013
За два дні до офіційного початку Всесвітнього Дня Молоді в Ріо-де-Жанейро (Бразилія) представники молоді трьох найпоширеніших релігій світу: євреїв, мусульман та католиків зустрінуться, щоб розповісти про свою діяльність у напрямку міжрелігійного діалогу. 

«Бути святим – це бути реальним», – Шон-Патрік Лаветт

21/05/2013
Шон-Патрік Лаветт, керівник англомовної служби «Радіо Ватикан», 18 травня провів майстер-клас в Українському католицькому університеті.  

Відпуст у семінарії

21/05/2013
Подібно як апостоли очікували на пришестя Святого Духа, зібравшись у горниці, так само і семінаристи Вищої Духовної Семінарії Святого Духа в Городку згромадилися в каплиці на молитву і чування.   

Папа Франциск: Молитва творить чуда, але потрібна віра

20/05/2013
Відважна, смиренна та сильна молитва творить чуда. На цьому наголосив Папа Франциск під час Святої Меси, яку він очолив вранці, 20 квітня 2013 р., в каплиці резиденції «Дім Святої Марти».   

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці