Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

середу, 8 травня 2013 р.

СВЯЩЕНИК ДО НУТРА КІСТОК



Якось під час молебню за мучеників блаж. Йоан Павло ІІ сказав, що за одне ХХ століття постраждало більше проповідників слова Божого, ніж за перші віки християнства. Ці люди переконували, що "любов сильніша за смерть", а у відповідь їх піддавали жорстоким тортурам. Серед них і отець Серафим Кашуба.



Його переслідувала міліція, про нього лихословили газети, він був арештований; отця Серафима також відправили на примусове лікування до психіатричної лікарні… А сьогодні медіа співдіють нашій спільній надії: щоб у майбутньому о. Серафим був беатифікований. Про Слугу Божого отця Серафима Кашубу OFMCap ми вже писали в "КВ" №19 (544) від 14 жовтня 2012 р. До цього матеріалу є чудове доповнення: у червні ц.р. у Рівному було знято телевізійний документальний фільм "Священик до нутра кісток. Отець Серафим Кашуба" (в Інтернеті можна переглянути у вільному доступі на youtube.com).
Крім того, ще раніше у Вінниці на Clara Studio було записано однойменну аудіокнигу. Текст читає Галина Чучман – професійний диктор, автор і ведуча програм на Львівському радіо.
Автор цієї книжки, яка також вийшла друком, – о. Ришард Модельський OFMCap. Як подає католицький часописCREDO, книга написана на підставі архівних документів і документів із беатифікаційного процесу; крім того, у ній використано не опубліковані раніше матеріали.

Ціна книжки – 10 грн. Ціна диска – 10 грн.
Книжку та аудіокнигу можна придбати за тел.: +38 (097) 830-76-74, Анна Венглюк. Уривок із книжки (і аудіо, і друкованої) можна знайти на сайті: http://www.credo-ua.org/2012/05/63449

"КВ" в електронному форматі
Приклади випусків за 2011 р. - тут  files.mail.ru/8PPUP6
І півріччя 2012 р. - тут files.mail.ru/XVRWF6

При передрукуванні обов'язкове активне гіперпосилання на http://katolyckyj-visnyk.blogspot.com

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці