Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

вівторок, 15 жовтня 2013 р.

Інформаційна розсилка новин за 15 жовтня 2013 року

Свідчити і йти на зустріч людям: Папа про нову євангелізацію

Вівторок, 15 жовтня 2013, 15:04 Папа Франциск
Проголошення Євангелія проходить через свідчення усього нашого життя перш, ніж через слова. Це свідчення тих, хто говорить як Ісус, мовою милосердя: така основна думка промови Папи Франциска до учасників пленарної асамблеї Папської ради зі сприяння новій євангелізації.
ДЕТАЛЬНІШЕ...

Папа: Шанувати Бога і любити ближнього, щоб не потрапити в пастку лицемірства

Вівторок, 15 жовтня 2013, 15:39 Папа Франциск
Ідолопоклонство і лицемірство є і серед християн. Папа Франциск вважає, що щоб не потрапити в пастку цих гріхів необхідно завжди реалізовувати на практиці заповіді любові до Бога і ближнього.
ДЕТАЛЬНІШЕ...

Архієпископ Паролін заступає на посаду Державного секретаря Апостольської Столиці

Вівторок, 15 жовтня 2013, 10:49 Ватикан
В особі архієпископа П’єтра Пароліна Папа Франциск матиме лояльного і дуже ефективного співробітника, – запевняє кардинал Жан-Луї Торан. Архієпископ Паролін сьогодні, 15 жовтня, розпочинає своє урядування.
ДЕТАЛЬНІШЕ...

Тереза Авільська – Вчитель Церкви

Вівторок, 15 жовтня 2013, 11:08 Святі
Сьогодні Римсько-Католицька Церква святкує спомин святої Терези Авільської. Перша жінка, яка стала Вчителем Церкви і залишалась єдиною такою святою протягом 400 років.

У Білорусі католики і юдеї створили комітет з упорядкування старих кладовищ

15/10/2013
У гомельському храмі Різдва Божої Матері пройшла зустріч настоятеля парафії з представниками юдейської релігійної громади «Бейт Яакаў». Представники двох релігій обговорили загальну проблему: благоустрій старовинних гомельських кладовищ. За підсумками зустрічі 
Детальніше...

Розарій через скайп: відчути велич сопричастя

15/10/2013
12 жовтня, коли Вселенська Церква духовно єдналася з Римом, переживаючи в рамках Року віри марійних день, на молитві через скайп згуртувалася молодь 5 міст Гродненської дієцезії, Білорусь: Гродно, Ліда, Островець, Ів'є і Велика Берестовиця. 
Детальніше...

15/10/2013
Сьогодні опівдні в бібліотеці Державного Секретаріату Ватикану відбулось офіційне прощання з вислуженим Державним секретарем кардиналом Тарчізіо Бертоне та представлення архієпископа П’єтро Пароліна, нового Державного секретаря, який на церемонії не був присут 
Детальніше...

Урочистість Матері Божої Фатімської в Довбиші

15/10/2013
У неділю, 13 жовтня, в довбиському Санктуарії Фатімської Матері Божої, що на Житомирщині, відбулися урочистості на честь Матері Божої з Фатіми. 
Детальніше...

15/10/2013
Папа Франциск у твіттері закликав молодь не боятися приймати важливі рішення у своєму житті: «Дорога молоде, не бійтеся робити вирішальні вибори у своєму житті. Майте віру; Господь вас не залишить!» 
Детальніше...

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці