Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

четвер, 3 жовтня 2013 р.

Інформаційна розсилка новин за 2 жовтня 2013 року

Папа про зміни в Церкві (продовження)

Середа, 02 жовтня 2013, 18:18 Дайджест
Інтерв’ю з Папою Франциском про зміни, які очікують на Римську курію. Розмовляв із Понтифіком засновник італійського часописуLa Repubblica Еудженіо Скальфарі.
ДЕТАЛЬНІШЕ...

Не біймося святості: аудієнція з Папою Франциском

Середа, 02 жовтня 2013, 17:27 Папа Франциск
Як може бути святою Церква, яка складається з грішників? Відповідь на це запитання Папа Франциск шукав разом з учасниками загальної аудієнції, які у середу, 2 жовтня 2013 р., заповнили площу Святого Петра у Ватикані. Темою зустрічі став черговий аспект елементу «Символу віри», яким визнаємо, що віримо в «єдину, святу, католицьку й апостольську Церкву».
ДЕТАЛЬНІШЕ...

Паломництво Папи Франциска до Ассізі (наживо)

Середа, 02 жовтня 2013, 15:02 Анонси
4 жовтня, у спомин  святого Франциска з Ассізі, небесного покровителя Італії, Папа здійснить паломництво в Ассізі. «EWTN-Україна» транслюватиме Святу Месу і церемонію принесення олії до лампади св. Франциска.
ДЕТАЛЬНІШЕ...

Папа Франциск: Церква не зрозстає шляхом прозелітизму

Середа, 02 жовтня 2013, 16:08 Ватикан
Вчора Папа Франциск відправив Святу Месу разом з новою Радою Кардиналів, які з 1 по 3 жовтня мають перше засідання. Зосередивши свою проповідь на темі любові і смиренності, Папа наголосив, що Церква зростає свідчення покори, лагідності і ніжності. Лише «таким чином Церква зможе дати прекрасне свідчення людям, які бачачи Божий люд, бачачи Церкву, відчують бажання прямувати вперед разом з нами».
ДЕТАЛЬНІШЕ...

Дух братерства і єдність Церкви на зустрічі нововисвячених єпископів у Ватикані

Середа, 02 жовтня 2013, 13:11 Дайджест
10-19 вересня єпископи Яцек Пиль ОМІ і Радослав Змітрович ОМІ перебували в Римі на зустрічі з нововисвяченими єпископами. На завершення з’їзду відбулась аудієнція з Папою Франциском. Своїми враженнями від події ділиться Його Преосвященство Яцек Пиль.

Барселонці показали, як виглядатиме Базиліка Святого Сімейства, що будується вже 150 років

02/10/2013
Базиліка Святого Сімейства в Барселоні є однією з найвідоміших у світі споруд, які вже довгий час будуються,: її зведення почалося майже 150 років тому і триває донині. Фонд, що відповідає за будівництво церкви, нещодавно випустив ролик, який показує, яких 
Детальніше...

Складні питання. Чому Бог не чує мої молитви?

02/10/2013
Питання: Чому Бог ніколи не чує мої молитви і не відповідає на них? 
Детальніше...

«Християнин і Обітована Земля»

02/10/2013
Земля, створена Богом і дана людині для заселення і життя, стала проклятою із-за людини. Завдяки Божій діяльності, направленій на преображення людини, земля знову стає місцем життя, а властиво нового життя, і благословення. 
Детальніше...

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці