Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

суботу, 5 жовтня 2013 р.

Інформаційна розсилка новин за 4 жовтня 2013 року

Папа Франциск: святий Франциск є прикладом живих стосунків з Ісусом (відео)

П'ятниця, 04 жовтня 2013, 17:21 Папа Франциск
Святіший Отець сьогодні очолив Святу Месу в Ассизі на площі святого Франциска, наприкінці якої поблагословив олію, яку мешканці Умбрії принесли до лампади покровителя Італії.
ДЕТАЛЬНІШЕ...

«Ми є ранами Ісуса»: Папа у реабілітаційному центр «Інституту Серафіко» у Ассизі

П'ятниця, 04 жовтня 2013, 17:47 Апостольські подорожі
Душпастирський візит Святішого Отця до Ассізі, дев’ятнадцятого Папи, який відвідує батьківщину святого Франциска, але першого в історії Папи Римського, що вибрав ім’я святого ченця, розпочався із хвилюючої зустрічі з одними з найубогіших – з дітьми та молоддю з важкими фізичними та психічними вадами з усієї Італії, якими опікується францисканський реабілітаційний центр «Інститут Серафіко».
ДЕТАЛЬНІШЕ...

У Братиславі розпочалась Рада Конференції Єпископів Європи

П'ятниця, 04 жовтня 2013, 15:53 Світ
Мечислав Мокшицький візьме участь у Раді Конференції Єпископів Європи, яка 3-6 жовтня відбувається у Братиславі, столиці Словаччини. Головна тема зустрічі: «Бог та держава. Європа між світськістю і секуляризмом».
ДЕТАЛЬНІШЕ...

Аудієнція з Папою: єдина причина для суму – не бути святим

П'ятниця, 04 жовтня 2013, 16:40 Папа Франциск
Продовжуючи цикл катехез з «Символу віри», Папа Франциск 2 жовтня говорив про святість Церкви і що означає вірити у святу Церкву (повний текст).
ДЕТАЛЬНІШЕ...

Святий Франциск Ассизький

П'ятниця, 04 жовтня 2013, 15:05 Святі
Сьогодні Римсько-Католицька Церква відзначає літургійний спомин святого Франциска з Ассизі.Кожен, хто знає хоч трохи про нього, дивується його сміливості та справжній єдності з Богом.
ДЕТАЛЬНІШЕ...

Папа Франциск розпочав паломництво до Ассизі

П'ятниця, 04 жовтня 2013, 10:10 Папа Франциск
Сьогодні о 7:30 за місцевим часом, на п’ятнадцять хвилин раніше запланованого, Святіший Отець прибув до італійського міста Ассизі, розпочинаючи паломництво слідами святого Франциска. Дивіться пряме включення з Ассизі о 12.00 год. на «EWTN-Україна».

Все своє життя збирав розпорошених овець

04/10/2013
Два роки тому, 4 жовтня, на 71 році життя відійшов у вічність отець Ян Сніжинський, родом з Поділля, багато років працював у Грузії, помер у Польщі. Ніколи не скаржився,  а завжди говорив, що все своє життя збирав розпорошених овець у дім Господа 
Детальніше...

В Італії оголосили день жалоби за загиблими біженцями

04/10/2013
Вчора, 3 жовтня, біля берегів італійського острова Лампедуза в Середземному морі зазнало аварії судно з приблизно 500 біженцями на борту. Папа Франциск висловив глибокий жаль з приводу трагедії, яка на його думку, є ознакою відсутності пошани до людини. 
Детальніше...

Мечислав Мокшицький: Йоан Павло ІІ є близький нашій Церкві

04/10/2013
Україна і весь світ в очікуванні проголошення святим Йоана Павла ІІ. Архієпископ Мечислав Мокшицький висловив радість з приводу обраної дати, свято Божого Милосердя, для канонізації, а також сказав, що блаженний папа є надією для України. 
Детальніше...

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці