Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

вівторок, 29 жовтня 2013 р.

Інформаційна розсилка новин за 29 жовтня 2013 р.

«Гелловін – це язичництво, не що інше», - єпископ Станіслав Широкорадюк

29/10/2013
http://www.youtube.com/watch?v=Lh2he-8-mzY Невдовзі у Католицькій Церкві згадуватимемо всіх святих і всіх померлих вірних. Єпископ-помічник Київсько-Житомирської дієцезії Станіслав Широкорадюк з особливою теплотою згадує про це свято, адже, відправляючи Святу 

Детальніше...

Релігійне невігластво - двері, відкриті для сатани

29/10/2013
Середина жовня, Львів. Група туристів роззирається біля Домініканського собору. Жіночка-екскурсовод розповідає, що у Західній Європі нема вродливих жінок, бо в Середні віки всіх красунь спалили як відьом. 
Детальніше...

Ватиканський дипломат зустрівся з заарештованим священиком у Білорусі

29/10/2013
Апостольський нунцій в Білорусі архієпископ Клаудіо Гуджеротті 25 жовтня 2013 зустрівся з о. Владиславом Лазарем, який вже кілька місяців перебуває у слідчому ізоляторі КДБ в Мінську. 
Детальніше...

150 в’язничних капеланів взяли участь у реколекціях

29/10/2013
20-24 жовтня  в Осередку в’язничної системи в Попово, біля Варшави, близько 150 в’язничних капеланів з Польщі, України, Росії, Латвії взяли участь в реколекціях. 
Детальніше...

Нові твіти від Папи Франциска

29/10/2013
«Якщо гроші і матеріальні речі стають центром нашого життя, вони захоплюють нас і роблять нас рабами», - написав сьогодні Папа у Твіттері. 
Детальніше...

Дві знакові зустрічі Папи Франциска

29/10/2013
Папа Франциск 28 жовтня 2013 р., провів дві знакові зустрічі – з правозахисницею, лауреаткою Нобелівської премії миру і з головою Світового банку. 
Детальніше...

1,5 млн. підписів для ініціативи «Один з нас»

29/10/2013
Минулого тижня на голосування у Європарламенті було подано пропозицію окреслену як «найбільш курйозним і фанатизованим текстом цієї каденції». Так званий рапорт Естрели (представниця Альянсу соціалістів і демократів у Європарламенті Едіт Естрела – ред.) і пов'
Детальніше...

Створення Конгрегації у справах мирян

29/10/2013
Про створення Конгрегації у справах мирян говорив кардинал Оскар Андрес Родріґес Марадьяґа. Він координує працю Ради Кардиналів, яка складається з восьми членів, і буде допомагати Папі в управлінні Церквою, і готувати проект реформи Римської Курії. 
Детальніше...

Кардинал Пелл: Франциск – єзуїт старої школи

29/10/2013
«Франциск є хорошим прикладом єзуїта старої школи: добре освічений, добре панує над собою, дисциплінований, з великим досвідом різних точок зору і, перш за все, занурений у молитву». Такими словами описує Папу кардинал Джордж Пелл. 
Детальніше...
YouTube - Відео з цього повідомлення електронної пошти

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці