Парафія Пресвятої Діви Маріі Неустанної Допомоги, Бровари

Парафия Божьей Матери Ченстоховской. Мариуполь.

неділю, 13 жовтня 2013 р.

Сумна звістка - Аня Полуектова

Роман Гірняк



Слава Ісусу Христу! Дорогі, з глибоким сумом сповіщаємо, що сьогодні о 9.30 ранку відійшла у вічність Аня! Але радіємо, тому що Аня вже поряд з Ісусом, до якого ми молились про Божу волю для неї. І Божа воля сталась, Царство Боже тепер збагатилось ще однією прекрасною душею. Дякуємо усім вам за підтримку і просимо вас про молитву за упокій душі Ані, і за підтримку її рідних. Мама Ані зараз в Німеччині клопочеться, щоб перевезти тіло Ані в Україну. Просимо про молитву. Привезти Аню в Україну є коштовно і тому, в кого є можливість фінансово допомогти родині Ані, то просимо надсилати кошти на картковий рахунок: 4405 8823 1459 0591, Геник Мар'яна Василівна.




Слава Ісусу Христу! Дорогі, відомо щодо похорону Ані. Отож, в П'ятницю ввечері тіло Ані мали б привезти уже до Кам'янця-Подільського. Тіло Ані швидше за все буде знаходитись в церкві, адреса церкви: Парафія Почаївської Божої Матері, мікрорайон Жовтневий, вул. 30 років Перемоги, 13 (на цвинтарі навпроти вул. Космонавтів.). За попередніми даними похорон буде в суботу о 9.00 (з Літургією).
Адреса Ані: вул. Космонавтів 6/69. Якщо відбудуться зміни, то ми вас повідомимо. Віросвітляни Кам'янця-Подільського, готуйтесь зустрічати і проводжати нашу Аню!


Дорогі друзі, кажуть, що людина живе доти, доки живе у наших серцях, у наших спогадах. Ми хочемо, щоб Аня ще довго-довго жила в наших серцях і спогадах. Аня була надзвичаною людиною, хто її знає, то знає багато гарного про неї. Ми хочемо щоб "Група підтримки Ані Полуектової" зараз стала місцем спогадів про Аню. Щоб ті, хто її не знав, але молився за неї, чи чув про неї, змогли дізнатись про Аню більше. Я запрошую вас ділитись своїми спогадами про Аню, виставляти спільні фото з Аньою тут у групі підтримці, а також в онлайн документі, в якому ви зможете також залишати дописи і завантажувати фото. 

Силка на онлайн документ - https://docs.google.com/document/d/1Mh1fBRZyAG2Nn1n_kQHhxe_IoR5m_Z1t301iKJgShx8/edit?usp=sharing

https://docs.google.com/document/d/1Mh1fBRZyAG2Nn1n_kQHhxe_IoR5m_Z1t301iKJgShx8/edit

Немає коментарів:

Дописати коментар

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці

Парафія Матері Божої з Люрд в с. Зарудинці